NaslovnicaVijestiBarca spremna da proda Suareza, i to pod ovim uvjetom!

Barca spremna da proda Suareza, i to pod ovim uvjetom!

Kako javljaju španjolski mediji, Barcelona je spremna da proda Suareza, ali urugvajski napadač može napustiti Camp Nou samo pod jednim uvjetom.

Bivši napadač Liverpoola bio je jedan od ključnih nogometaša Blaugrane koja je vratila naslov prvaka La Lige na Camp Nou ove sezone, postigavši 30 golova, uprkos ne baš sjajnom početku sezone.

Urugvajac je godinama udarna igla Barcinog napada, naravno uz neprikosnovenog Lionela Messija, otkako je došao sa Anfielda 2014. godine za 65 milijuna funti.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

On je u dresu Barcelone u 196 utakmica u svim natjecanjima pogodio mrežu 151 put, a dodao je još i 86 asistencija. Osvojio je Ligu prvaka, 3 naslova u La Ligi, te 4 trofeja u Copa del Reyu, tako da se može reći da je dolazak na Camp Nou bio pun pogodak.

Međutim, kako prenosi Catalunya Radio, čelnici Barce će dozvoliti Suarezu da ode u predstojećem ljetnjem prijelatnom roku, i to zbog jednog razloga.

Naime, vjeruju kako će uspjeti da dovedu Antoinea Griezmanna, koji je već dugo prva želja katalonskog kluba, i to nakon što je odbio Manchester United, nakon gotovo izvijesnog transfera na Old Trafford.

>> Simeone prodaje Griezmanna i dovodi najboljeg napadača svijeta!

>> Cristiano Ronaldo otkrio zašto nije slavio gol protiv Barcelone u nedjelju

Dakle, glavni i zapravo jedini preduvjet je da Griezmann ‘sleti’ na Camp Nou, čime bi vrata Suarezu bila otvorena, naravno, u slučaju zadovoljavajućih ponuda.

Čak je i sam Luis Suarez potvrdio da Griezmann dolazi na kraju sezone u Barcelonu: “Ponosan sam kada vidim da u naš tim dolaze kvalitetni igrači kao što je Griezmann, isto kao što su bili i Dembele i Coutinho.”

“Griezmann je igrač koji donosi ogroman kvalitet i pravi razliku, a već godinama igra na najvišem nivou. On je ključan igrač Atletico Madrida i to je fundamentalno”, rekao je Suarez.

Na opasku da bi Francuz mogao zauzeti njegovo mjesto u timu rekao je: “On ne dolazi da bi zauzeo bilo čije mjesto, već da bi osvajao trofeje i postigao velike stvari. Bit će dobrodošao u naš tim”, naglasio je Suarez.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!