NaslovnicaVijestiBarça u pregovorima sa zvijezdom Premiershipa

Barça u pregovorima sa zvijezdom Premiershipa

Barcelone je nekim čudom i dalje u utrci za osvajanje Lige prvaka ako uzmemo u obzir da su bili na korak od ispadanja od PSG-a nakon poraza od 4-0 u prvoj utakmici osmine finala. Tu je i utrka za španjolsko prvenstvo. No, untatoč tome katalonski klub će biti primoran na ljeto dovesti nove igrače koji će osvježiti Barçin sastav. Kako mediji pišu, katalonski klub je u pregovorima sa zvijezdom Premiershipa.

u pregovorima

Barça je bila skoro bez šansi u Ligi prvaka, ali je uslijedio povratak protiv PSG-a kojeg je umalo pokvario Edison Cavani. Priču sigurno znate, utakmica je završila rezultatom 6-1 i Barça je ukupnim rezultatom 6-5 prošla dalje.

Što se tiče utrke u španjolskom prvenstvu, Real Madrid ima dva boda više ali i utakmicu manje. Barçu je pomeo poraz od La Corune u pretprošlom kolu rezultatom 2-1, ali su u narednoj utakmici slavili protiv Valencije rezultatom 4-2. Objektivno gledano, Real je mnogo bliže osvajanju prvenstva, ali dugo vremena unatrag utrka nije izgledala zanimljivije.

U Barçi ozbiljno razmišljaju o promjeni dijela igračkog kadra za sljedeću sezonu. Prema pisanju španjolskih medija, posebice radio postaje Cadene Ser, Barcelonin sportski direktor Robert Fernandez je održao tajni sastanak sa igračem Arsenala, Hectorem Bellerinom kako bi razgovarali o mogućem prelasku u katalonski klub. 22-godišnji napadač je ponikao u Barçinoj La Massiji, a na Emiratesu je postao jedan od ključnih igrača Arsenala, ali polako je na izmaku razočaravajuća sezona londondskog kluba, tako da odlazak ovog španjolskog nogometaša i nije tako nemoguć.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Prema pisanju medija, Hector Bellerin bi prešao u Barcelonu ukoliko će Arsene Wenger nastaviti trenirati Arsenal, a ukoliko bi došao novi trener Bellerin bi ostao u klubu. Bellerinov ugovor sa londondskim klubom vrijedi do 2023. godine i prijelazak bi sigurno skupo koštao Barçu.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!