NaslovnicaVijesti"Barcelona bi mogla da bude prvak u Engleskoj, ali PSG nikako!"

“Barcelona bi mogla da bude prvak u Engleskoj, ali PSG nikako!”

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka ekipa Manchester Cityja će u srijedu navečer na Parku prinčeva u Parizu igrati protiv Paris Saint-Germaina. U razgovoru za francuski list L’equipe sjajni veznjak tima iz Manchestera je govorio o predstojećem duelu sa parižanima.

Barcelona bi mogla da bude prvak u Engleskoj, ali PSG nikako!

Nasri je otkrio da je PSG favorit u ovom duelu, zbog većeg iskustva igranja u četvrtfinalima Lige prvaka, ali i zbog toga što City trenutno ima mnogo povrijeđenih igrača.

“Da, PSG je favorit jer mi imamo dosta povrijeđenih igrača. Nismo kompletni i to je prednost koju oni imaju. A imaju i veće iskustvo od nas, bili su u četvrtfinalu Lige šampiona dva puta uzastopno u protekle dvije sezone, dok je nama ovo prvo četvrtfinale, što je mali hendikep za City“, smatra Nasri.

Bivši francuski reprezentativac dao je svoje mišljenje i o najboljem igraču Svetaca Zlatanu Ibrahimoviću, a zanimljiv odogovr je imamo i na pitanje o tome kako bi se ekipa Laurenta Blanca snašla u engleskoj Premier ligi.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Zlatan je dobar fudbaler, sviđa mi se njegov karakter. Priča, komanduje na terenu, ali je uvrijedljivo reći da je PSG samo Ibrahimović. On predstavlja njihovu napadačku snagu, ali je tu i opasni Cavani, pa i povrijeđeni Di Marija”

“Sveci jesu dobar tim, ali mislim da ne bi bili bolji od ostalih klubova u Engleskoj. Na Ostrvu nema lakih utakmica. Nijedna. VolIo bih da vidim PSG da igra u Stokeu, protiv West Hama, ili sa Arsenalom.”

“U Engleskoj ne postoji velika četvorka, postoji šest, sedam klubova koji mogu da budu šampioni. Mnogo je teže igrati Premijer ligu. Barcelona bi možda mogla da bude prvak u Engleskoj, ali PSG nikako”, rekao je Samir Nasri.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!