NaslovnicaVijestiBarcelona bira između tri sjajna igrača, legenda napušta klub

Barcelona bira između tri sjajna igrača, legenda napušta klub

Legenda katalonskog kluba, Andres Iniesta nakon sezone napušta klub iz Katalonije, jer nije zadovoljan statusom u Barçi, pišu katalonski mediji. Iniesta za Barçu nastupa već 17 godina i odigrao je oko 700 utakmica, ali u posljednje vrijeme, s obzirom da je sve stariji, ima sve manju ulogu u timu Luisa Enriquea.

napušta klub

Iz katalonskog giganta već neko vrijeme pokušavaju produžiti ugovor sa legendom kluba kojeg obožavaju navijači, ali neuspješno jer Iniesti novac nije u prvom planu, bar tako pišu katalonski mediji. Njegov agent Carles Puyol traži veću minutažu. Ove sezone je Iniesta odigrao svega 1480 minuta na terenu.

Veoma moguć scenario je da odlazak Inieste sa Nou Campa, ako ne već ovog ljeta. Španjolski nogometaš je imao i ponudu iz Kine, ali je odbio 35 milijuna eura plaće, a imao je i brojne druge pogodnosti koji su mu nudili kineski timovi, jedna od njih je, vjerovali li ne – ne bi trebao igrati gostujuće utakmice.

Kako piše list AS, Iniesta želi ostati u Europi do kraja Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji, koje bi mu praktično bilo posljednje takmičenje u karijeri.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Španjolski mediji pišu da je Barça već u potrazi za Iniestovom zamjenom, a u odluci koga dovesti ponajviše učestvuje zvijezda tima Lionel Messi. Iz Barcelona ‘na nišanu’ imaju igrača Liverpoola, Philippea Coutinha i igrača francuskog PSG-a Marca Verrattija koji je pružio dosta dobre partije u utakmicama protiv Barçe u osmini finala Lige prvaka.

Tu je još i njihov bivši igrač Thiago Alcantara iz Bayerna, međutim španjolski nogometaš je tek treća opcija. Pitamo vas, koga bi vi najprije doveli u Barçu?

[total-poll id=46128]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!