NaslovnicaVijestiBARCELONA DOBILA ODLIČNE VIJESTI: Zvijezda već počela tražiti kuću u Barceloni!

BARCELONA DOBILA ODLIČNE VIJESTI: Zvijezda već počela tražiti kuću u Barceloni!

Barcelona dobila odlične vijesti pred međunarodnu stanku. Zvijezda je već počela tražiti kuću u Barceloni! Barcelona je dobila neke sjajne vijesti u vezi Matthijs De Ligta, nakon što je spomenuto da igrač traži kuću u Barceloni uoči mogućeg prelaska u klub.

Barcelona dobila

Kao što je Diario Gol izjavio, nizozemsko čudo od djeteta traži kuću u Barceloni, a Blaugrana ga želi dovesti u klub na ljetnom prijelaznom roku.

Ova će vijest biti odlična za Barcelonu i njihove navijače, jer to sigurno znači da se De Ligt već priprema za život nakon Ajaxa na Nou Campu.

Don Balon napominje da nizozemski giganti žele 60 milijuna eura za De Ligta, cijenu koja je vrijedna plaćanja kada razmotrite koliko je dobar dječak zapravo.

Sa Gerardom Piqueom koji sada ima 31 godinu i naizgled opada u formi, Barcelona će morati da misli o zamjeni Španjolca prije ili kasnije.

I možda su upravo pronašli svog savršenog igrača u De Ligtu, igraču koji ima ogromnu količinu potencijala u svojim nogma.

Zvijezda Ajaxa je već glavni dio prvog tima svog kluba, a branič se također uspio probiti u početnih 11 nizozemske reprezentacije.

To ne bi trebalo biti iznenađenje za sve one koji su željeli vidjeti De Ligta kako igra na najvećem nivou, iako je do sada dokazao da on ima ono što je potrebno da bude jedan od najboljih na svijetu jednog dana.

Dječak je nevjerojatno smiren sa loptom, a njegova sposobnost da izvuče loptu iz obrane je ta koja je privukla Barcelonu i zbog toga bi se i sigurno lakše uklopio u momčad.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!