NaslovnicaVijestiBarcelona dogovorila transfer: Na Camp Nou stiže zamjena za Neymara

Barcelona dogovorila transfer: Na Camp Nou stiže zamjena za Neymara

Barcelona dogovorila transfer. Na Camp Nou stiže zamjena za Neymara. Kada bi vam netko uplatio 222 milijuna eura na vaš bankovni račun jednog dana, što bi vi uradili snjim? Za Barcelonu je odogovor očito da odmah ode i dovede svoje glavne transfer mete.

Barcelona dogovorila transfer

Oni ljudi koji tvrde da ih dobitak na lutriji ne bi promijenio, doista ne zaslužuju da ga osvoje. Tko bi nastavio ići vozom na posao svakim danom kada imate 60 milijuna funti u banci?

Privatni zrakoplov Gulfstream G650 koštao je 40 milijuna funti pa bi vi još uvijek imali 20 milijuna da kupite jednosoban stan u centru Londona.

Za Ernesta Valverdea, novac koji je dobio od prodaje Neymara sada mora potrošiti na neka velika pojačanja i zamjenu za Neymara.

Prvo je tu Philippe Coutinho, Brazilac koji je na meti Barcelone već dugo vremena. Prema nekim izvješćima sve je dogovoreno između dva kluba.

[su_bonus]

No, katalonski klub mora započeti sa transferima i sada se izvješćuje da su pristali na naknadu od 115 milijuna eura za Dortmundovog Ousmane Dembelea.

https://twitter.com/dplyann/status/894938570233978880

https://twitter.com/dplyann/status/894957758197489669

Dembele se prošlog ljeta preselio u Dortmund za samo 13 milijuna funti iz Rennesa kada je Barcelona propustila potpisati 20-godišnjaka.

Također pročitajte: Ronaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar u Barceloni

Francuz je impresinirao u prošloj sezoni Bundeslige i postigao je šest golova.

Na njega gledaju kao jednog od najboljih mladih prospekata u Europi i bila bi to velika stvar da ga Barcelona uspije potpisati.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!