NaslovnicaVijestiBarcelona dogovorila transfer vrijedan 50 miliona eura: Veliki talenat dolazi u klub...

Barcelona dogovorila transfer vrijedan 50 miliona eura: Veliki talenat dolazi u klub ali samo pod ovim uslovom

Barcelona dovodi novo pojačanje! Možda, jer ipak sve ovisi o izvedbi Ajaxa u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Ajax i Barcelona dogovorili su transfer 21-godišnjeg Frenkie de Jonga vrijedan čak 50 milijuna eura, ali nije jasno hoće li se Nizozemac ove godine ili iduće godine preseliti u Španjolsku. Ajax bi bio spreman prodati ga ove godine samo pod uvjetom da se ne kvalificiraju u Ligu prvaka. Ajax trenutno igra treći krug kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Standarda Liege.

POSLAO MU PORUKU: Evo što je Thibaut Courtois poručio Edenu Hazardu na svom predstavljanju u Real Madridu!

U slučaju da Nizozemci uspiju postati dio najelitnijeg europskog natjecanja, mladić će ostati u domovini i otiću u Barcelonu sljedećeg ljeta. Ako klub u Amsterdamu ne uspije, Barcelona će biti pojačana novim igračem prije kraja španjolskog transfer roka.

[su_bet365_koeficijenti]

Barcelona u  De Jongu, koji je za prvu momčad Ajaxa od 2016. godine prikupio 37 nastupa i postigao 1 gol, vidi veliki potencijal i moguću zamjenu za 30-godišnjeg Busqetsa. Godine 2017. De Jong je također igrao u finalu Europa Lige, gdje je Ajax izgubio 2-0 od Manchester Uniteda. Ajax se u trećem krugu kvalifikacija susreće protiv belgijskog Standarda. U utorak, u prvoj utakmici su remizirali 2: 2, a uzvrat će se igrati 14. augusta. U sljedećem krugu kvalifikacije bolja ekipa će igrati protiv Slavia Prag ili Dinamo Kijiva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!