NaslovnicaVijestiNewcastle dovodi bivšu zvijezdu Manchester Uniteda. Vide ga kao igrača oko kojeg...

Newcastle dovodi bivšu zvijezdu Manchester Uniteda. Vide ga kao igrača oko kojeg će graditi tim

Newcastle je navodno identificirao Marouanea Fellainija kao idealnog čovjeka za izgradnju momčadi i planiraju zapanjujući transfer za bivšu zvijezdu Manchester Uniteda.

Fellaini igra za kineskog superligaša Shandonga Taishana otkako je dovršio transfer od 10.5 milijuna funti iz Uniteda 2019. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

34-godišnji belgijski veznjak bio je manje važna figura na Old Traffordu, nakon što ga je bivši menadžer Crvenih đavola David Moyes potpisao iz Evertona u dogovoru vrijednom 27.5 milijuna funti 2013. godine.

Fellaini je zabio 22 puta u 177 nastupa za United i osvojio Europsku ligu, FA kup i Liga kup u svojih pet i pol sezona na Old Traffordu.

Igrača Shandonga, koji ima ugovor do 2025. godine, sada se povezuje sa senzacionalnim povratkom u Premier ligu.

The Last Hour izvještava kako novobogati engleski klub Newcastle vjeruje da je Fellaini idealan igrač za njih, nakon što nisu uspjeli potpisati dvije glavne transfer mete.

Prema belgijskim novinama, Fellaini živi sretno u Kini, a bivši veznjak Uniteda doživljava se kao glavni igrač i prava zvijezda Shandonga.

Fellaini je postigao impresivnih 30 golova i upisao šest asistencija u 80 nastupa za Shandong.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!