NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi braniča za 40 milijuna funti

Barcelona dovodi braniča za 40 milijuna funti

Mediji u Nizozemskoj su izvjestili da će Ajaxov 18-godišnji branič Matthijs de Ligt u siječnju krenuti u Barcelonu u velikom novčanom transferu.

Barcelona dovodi

Igrač koji je svoj debi u prvom timu napravio 2016. godine i igrao 23 utakmice na svim natjecanjima prošle sezone, uključujući i finale Europske lige, tijekom ljeta je potpisao produžetak svog ugovora sa Ajaxom.

Međutim, prema Ziggo Sportu, de Ligt je na putu prema Barceloni u dogovoru od 40 milijuna funti (45 milijuna eura), s tim da bi mogao da se preseli na Camp Nou u siječnju.

[su_bonus]

De Ligt je već dugo povezan sa Barcelonom, koja traži mladog centralnog braniča s obzirom da Javier Mascherano i Gerard Pique nisu ništa mlađi kako vrijeme odmiče, kao i Thomas Vermaelen koji se bori sa kondicijom.

Pored Stefana de Vrija iz Lazija, Kalidou Koulibalyja iz Napolija i Leipzigove nadolazeće zvijezde Dayot Upamecanoa, Barcelonin prvi izbor će izgleda biti De Ligt.

[su_watch_live_football]

Ukoliko bi priča o njegovom transferu bila točna, u Barcelonu bi otišao kao jedan od najperspektivnijih mladih igrača u svjetskom nogometu.

U svojoj posljednjoj utakmici za Ajax, branič je odigrao impresivno, zaista je u fantastičnoj formi, gdje je postigao dva gola u Ajaxovoj pobjedi protiv NAC Brede (0-8) u gostima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!