NaslovnicaVijestiBARCELONA DOVODI DVA POJAČANJA: Obojica stižu iz Serije A!

BARCELONA DOVODI DVA POJAČANJA: Obojica stižu iz Serije A!

Barcelona dovodi dva pojačanja koja bi trebala biti fantastična za njih ako uspiju da ih dovedu. Obojica stižu iz Serije A! Tvrdi se da je Barcelona tijekom prošlog vikenda poslala sportskog direktora Ariedo Braidu u Italiju tijekom vikenda kako bi promatrao dvije zvijezde.

BARCELONA DOVODI

Katalonski divovi su na pravom putu da imaju još jednu odličnu sezonu ove godine, ali je bilo mnogo upitnika s obzirom na njihove rezultate prije prve međunarodne stanke.

Iako naizgled nisu pronašli dugoročno rješenje na desnoj strani otkako je Dani Alves napustio ekipu, sa Sergi Robertom koji pokazuje raznovrsnost kako bi igrao izvan pozicije bezbroj puta, vezni red im je pomalo i ostario i promjena, prije ili kasnije bi možda odgovarala Barceloni.

Arturo Vidal, Sergio Busquets i Ivan Rakitić imaju više od 30 godina, pa su u smislu dugoročne slike na toj poziciji vrlo loša rješenja, tako da bi ih trebalo zamijeniti, premda još uvijek imaju dosta vremena za razmišljanje.

Prema Calciomercatu, na transfernom radaru bi mogle biti već dvije mete, kako se tvrdi da je Braida otišao gledati Juventusovog beka Jao Canceloa i Lazijevog veznjaka Sergej Milinković-Savića ovog vikenda.

Nadalje, dodano je da, dok se Cancelo preselio u Torino u dogovoru vrijednom 40 milijuna eura prošlog ljeta, Lazio je prethodno zahtijevao više od 100 milijuna eura za Milinković-Savića.

Imajući to na umu, Savić će biti nedvojbeno skuplji za Barcelonu, ako su ozbiljni za ovog dvojca.

Cancelova procjena će možda samo nastaviti rasti, s obzirom na njegov impresivan početak sezone, sa 24-godišnjakom koji je već napravio dvije asistencije u devet utakmica dok je također pružao obrambenu čvrstoću na lijevoj i desnoj strani terena.

Što se tiče Milinković-Savića, srbijanac je imao nešto sporiji početak sezone u usporedbi sa Cancelom i vjerojatno ne izgleda kao igrač koji vrijedi više od 100 milijuna eura.

Ipak, 23-godišnjak je pokazao prošle sezone da je jedan od najistaknutijih talenata u Europi sa svojom tehničkom i obrambenom kvalitetom zamotanom u jedan paket, pa stoga nije iznenađenje da je Barcelona navodno željna da dovede ova dva igrača.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!