NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi dvostruko pojačanje za više od 200 milijuna funti

Barcelona dovodi dvostruko pojačanje za više od 200 milijuna funti

Luis Suarez je potvr dio da Barcelona želi igrače poput Antoine Griezmanna i Philippe Coutinha, jer igraju na najvišoj razini i uvjeren je da njegovo mjesto neće biti ugroženo ako katalonski divovi potpišu ovaj dvojac.

Barcelona dovodi

Barcelona je u posljednjim tjednima jako povezana sa navedenim dvojcem i mogla bi završiti dvostruki transfer u nadolazećem zimskom prijelaznom roku u siječnju.

Griezmann je na ljeto bio jako povezan sa prelaskom u Manchester United, ali je transfer prekinut nakon što je napadač odlučio ostati u Atletico Madridu nakon što su dobili zabranu transfera od strane arbitražnog suda za sport.

[su_bonus]

26-godišnji Francuz nije baš u najboljoj formi ove sezone i nije baš uspio da replicira tu formu iz prethodnih sezona. Unatoč tome, on je i dalje jedan od najtraženijih igrača, a Barcelona je spremna da aktivira njegovu otpusnu klauzulu od 100 milijuna funti, a šef kluba za sportske i institucionalne odnose Guillermo Amor je odbio poreći da je napravljen pristup za Griezmanna.

Coutinho je u međuvremenu na Barceloninom radaru bio od ljeta. Katalonski klub se nadao da će sklopiti ugovor za veznjaka u prethodnom prijelazn om rok u, ali nisu bili u mogućnosti to učiniti nakon što je Liverpool odbio brojne ponude.

Barcelona, međutim, nije sprem na odustati i nada se da će završiti ovaj transfer do kraja siječnja. Rečeno je da su spremni testirati odluku Liverpoola sa ponudom od 114.7 milijuna funti u nadi da će konačno zaključiti dogovor i odvesti Brazilca na Camp Nou.

[su_bet365_app]

Coutinho je potvrdio svoje opredjeljenje za Redse, barem na trenutak, jer razgovori o prelasku u Barcelonu se odbijaju smiriti. Liverpoolov direktor Peter Moore još uvijek nije siguran o budućnosti brazilske zvijezde u klubu i ostaje da se vidi hoće li biti tvrdoglavi u siječnju kao i ljeti, kada su odbili brojne velike ponude iz Barcelone.

“Griezmann i Coutinho su elitni igrači koji igraju na najvišoj razini”, rekao je Suarez za Sky Sports.

“Oni su tamo gdje jesu zbog razloga, oni su mladi i imaju dugu karijeru ispred sebe, a Barca uvijek želi najbolje igrače”, dodao je napadač Barcelone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!