NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi jednog od najboljih veznjaka na svijetu za 80 milijuna funti

Barcelona dovodi jednog od najboljih veznjaka na svijetu za 80 milijuna funti

Barcelona dovodi jednog od najboljih veznjaka na svijetu za 80 milijuna funti. Otkad je Xavi Hernandez otišao, Barcelona u veznom redu jednostavno nije bila ista. Dok Andres Iniesta ne postaje ništa mlađi, Blaugrana će bez sumnje morati mnogo ulagati u to područje.

Barcelona dovodi

Ivan Rakitić, Andres Gomes i Denis Suarez su još uvijek u klubu i oni možda mogu učiniti nešto u srcu Barcinog veznog reda.

No, ako žele zadržati svoj status među europskim elitama, to će zahtijevati potpisivanje značajnog igrača, koji će svoje suparnike gledati preko ramena.

Prodaja Thiago Alcantare u Bayern Munich izgledala je glupo. Diplomirani La Masia bi bio savršen kandidat koji je mogao preuzeti palicu Inieste.

[su_bet365__1m_spectacular]

Međutim, Blaugrana je možda prepoznala čovjeka koji im je potreban kako bi dodatno povećao njihovu sredinu, zvijezdu paroškog Saint-Germaina, Marco Verrattija.

Prema španjolskim novinama Mundo Deportivo, koji kaže da je Barca razgovarala sa agentom Talijana o dogovoru i igrač se jako veseli tom potezu.

Također pročitajte: Listić dana – subota, 28. travanj

Bio bi to ogroman potez za La Ligu bez obzira na transfernu naknadu – koja bi vjerojatno bila oko 80 milijuna funti.

Verratti je bio zvijezda francuske ekipe kada su uništili Barcelonu sa 4-0 na Parku Prinčeva, pružajući raskošnu pomoć za gol Juliana Draxlera te noći.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!