NaslovnicaVijestiNakon što je doveo svoje prvo pojačanje u Chelsea: Frank Lampard dovodi...

Nakon što je doveo svoje prvo pojačanje u Chelsea: Frank Lampard dovodi još jedno do kraja mjeseca!

Chelsea je navodno doveo svoje prvo pojačanje ove zime pod vodstvom Frank Lamparda sa dogovorom za čudo od djeteta Bryana Fiabema.

pojačanje u Chelsea

Čini se da je prelazak 16-godišnjaka na Stamford Bridge potvrđen u izvještaju norveškog kluba, koji prikazuje fotografije mladića sa Frank Lampardom kako drži dres Chelseaja sa njegovim imenom i brojem devet na poleđini dresa.

Chelsea naravno želi poboljšati svoju mladu momčad u siječanjskom prijelaznom roku i pripremaju se da ovog mjeseca po drugi put krenu po pojačanje u Norvešku, jer žele dovesti i mladu zvijezdu Lillestroma Josef Baccaya.

Plavci su već zaključili jedan dogovor kao što smo i naveli iznad, za Bryana Fiabema, koji je u petak potpisao ugovor na Cobhamu i došao je na Stamford Bridge.

Nakon utakmice, Fiabema se upoznao sa svojim novim suigračima, posjetio je svlačionicu, dok je također kratko razgovarao sa menadžerom Frank Lampardom.

No, on možda nije jedini norveški tinejdžer koji se ove zime uputio u Chelsea, a VG je izvijestio da ekipa iz zapadnog Londona također radi na ugovoru za Baccaya.

18-godišnjak, koji može igrati bilo gdje na lijevoj strani, iako je uglavnom na lijevom beku, je sa istom agencijom, First Access Sports, koja predstavlja i Fiabema i mnoštvo drugih igrača iz akademije koji su već u Chelseaju.

Iako klub želi dovesti Baccaya, željeli bi ga detaljnije pogledati i nadaju se da će mu Lillestrom dopustiti da dođe na probu.

Tromso je dopustio Fiabemu da provede nekoliko tjedana u Chelseaju krajem prošle godine kako bi mogli da ga procijene i dadnu mu ugovor ako ga zaslužuje.

Chelsea će platiti 860.000 funti za Fiabema, a očekuje se da će Baccay koštati netšo više, jer je već predstavljao Norvešku U19 ekipu i potpisao profesionalni ugovor sa Lillestromom.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!