NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi pojačanje iz Premier lige vrijedno 50 miliona eura

Barcelona dovodi pojačanje iz Premier lige vrijedno 50 miliona eura

Barcelona dovodi pojačanje iz Premier lige vrijedno 50 miliona eura! Barcelona je uštedila ogroman novac u ljetnom transfer roku nakon mega transfera Neymara, i sada su svoju pozornost usmjerili na zvijezdu iz Premier lige.

Barcelona dovodi pojačanje

Katalozi nisu uspjeli dovesti njihovu glavnu metu Philippa Coutinha,ali su uspjeli osigurati usluge Ousmane Dembela iz Borussije Dortmunda, a također su odveli Paulinha iz Kineske Super lige.

No Ernesto Valverde i dalje želi pojačati svoju momčad, osobito defanzivni dio tima. A izvještaji ukazuju da je spreman u januaru dovesti Virgila Van Dijka sa ponudom od 50 milijuna funti. Loše vijesti za Liverpool.

Čini se da je Barcelona opasno zagrijanja za kupovinu van Dijka a o tome je pisao i ugledni časopis The Mirroru. Jurgen Klopp je bio jako blizu kupovine Nizozemca, ali je on ipak naposljetku ostao na St. Mary’s stadionu. Činilo se da je Liverpool bio vrlo blizu postizanju dogovora sa Southamptonom za van Dijka, sve dok klub nije bio prisiljen ispričati se Southamptonu zbog transfere sage koja je okončala potencijalni transfer.

[su_no1forfootball]

Liverpool još uvijek nije odustao od transfera no međutim, vjeruje se da će ga Southampton radije prodati u inozemstva ako bi došlo do toga da ga ne ubjede da ostane u klubu.

>> Jose Mourinho objasnio zašto neće završiti trenersku karijeru u Manchester Unitedu

Barcelona je već skautirala van Dijka tijekom reprezentativnih mečeva gdje se Nizozemska suočila s Bjelorusijom i Švedskom u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

26-godišnjak je na početku karijere privukao pažnju na sebe nastupajući u Eredivisie ligi za ekipu Groningena. Celtic ga je zatim doveo u svoje redove prije nego što su ga prodali Southamptonu u transferu vrijednom 13 milijuna funti.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!