NaslovnicaVijestiBARCELONA IMA PROBLEM U UGOVORU DEMBELEA: Evo koliko će novca morati da...

BARCELONA IMA PROBLEM U UGOVORU DEMBELEA: Evo koliko će novca morati da plate Dortmundu, ukoliko prodaju Francuza!

Barcelona ima problem u ugovoru Dembelea! Evo koliko će novca morati da plate Dortmundu, ukoliko prodaju Francuza! Barcelona će morati da plati dodatnih 40 milijuna eura ako Ousmane Dembele napusti klub prije kraja njegovog ugovora 2022. godine.

Barcelona ima problem

To nam piše njemački medij Welt, koji ističe da je Zvijezda Blaugrane privukla interes od Liverpoola, kao i Arsenala, te da postoji klauzula u Dembeleovom sporazumu koja navodi da Barcelona mora platiti ukupno 40 milijuna eura Borussiji Dortmund ako Dembele bude prodan prije nego što se njegov ugovor završi.

U izvješću se također navodi da je ovaj iznos od 40 milijuna eura sastavljen od niza bonusa koji su uključeni u Barcelonin dogovor sa Dortmundovim Dembeleom, odk kojih se neki odnose na broj postignutih golova i uspjeh u Ligi prvaka.

Dembele je imao teško vrijeme u Barceloni od svog dolaska na ljeto 2017. godine, i čini se da neće biti bolje za ekipu Ernesta Valverdea što se tiče Francuza, ako je vjerovati ovom izvješću.

21-godišnjak je obećavao odličan početak sezone, postigavši brojne pobjedničke golove, od kojih je jedan došao protiv Seville u španjolskom Super kupu.

Međutim, od tada, stvari su se brzo okrenule, dok se francuski internacionalac muči sa formom na Nou Campu.

Činilo se kao pametan potez iz Barcelone u to vrijeme u vezi sa njihovim transferom za Dembelea, no s obzirom na ovo nedavno izvješće, izgleda da bi, naposljetku, moglo doći do pogreške iz Barcelone.

Weltovo izvješće napominje da Liverpool želi potpisati Dembelea i ako Redsi uspiju zaključiti taj dogovor, bilo bi to vrlo loša vijest za Barcelonu sa finansijskog stajališta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!