NaslovnicaVijestiBarcelona je imala bizarni zahtjev na dodjeli Zlatne lopte

Barcelona je imala bizarni zahtjev na dodjeli Zlatne lopte

Lionel Messi u ponedjeljak je osvojio svoju petu Zlatnu loptu, a prošle dvije godine Zlatna lopta je odlazila u ruke Cristiana Ronalda. Portugalac je ovog puta bio drugi, dok je Neymar završio kao trećeplasirani.

OIR_resizer

Nagradu je Messiju dodijelio bivši igrač Real Madrida Kaka, no Barcelona je željela da Argentincu nagradu dodijeli netko drugi.

Prema pisanju Marce, Barcelona je tražila da nagradu ne dodijeli bivši igrač Real Madrid, već netko od klupskih legendi Barcelone – Luis Suarez ili Hristo Stoichkov.

FIFA je to odbila te je Kaka, koji sada igra za Orlando, dodijelio nagradu Lionelu Messiju.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!