NaslovnicaVijestiBARCELONA MU DALA ROKA DO OŽUJKA: Ključni čovjek u Barceloni će do...

BARCELONA MU DALA ROKA DO OŽUJKA: Ključni čovjek u Barceloni će do ožujka odlučiti da li napušta Nou Camp ili ne!

Barcelona mu dala roka do ožujka. Ključni čovjek u Barceloni će do ožujka odlučiti da li napušta Nou Camp ili ne! Barcelona je menadžeru Ernestu Valverdeu dala vremena do ožujka da napravi odluku o tome da li želi ostati na Nou Campu ili ne.

Barcelona mu dala

To piše Marca, koja napominje da Španjolac ima mogućnost produžiti svoj ugovor sa Barcelonom za jednu godinu, te da će njegov trenutni ugovor na Nou Campu isteći na ljeto.

Marca također primjećuje da je predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu izjavio: “Želio bi da nastavi kao trener kluba i volim kako se odnosi prema nama i prema igračima. Ožujak je idealan datum za nas da znamo što će se dogoditi u idućoj sezoni.”

[su_bet365_100bonus]

Od dolaska u klub početkom prošle sezone, nema mnogo menadžera u svjetskom nogmetu koji su imali boljih 15 mjeseci od Valverdea.

Bivši menadžer Athletic Bilbaoa je prošle godine vodio klub do titule u La Ligi, sa Levanteom koji je bio jedini tim koji je uspio ostvariti tu pobjedu protiv Barcelone.

Blaugrana je osvojila ligu, kao i Kup Kralja, a navijači su bili sretni sa Valverdeom, unatoč tome što nije uspio osvojiti i Ligu prvaka.

[su_bet365_koeficijenti]

Barcelone je ovu sezonu započela u lijepoj formi, osvojivši španjolski Super Kup, kao i prvih pet utakmica u La Ligi i Ligi prvaka.

Sigurni smo da će većina navijača Barcelone željeti da Valverde nastavi i iduće sezone, ali ako ove godine ne uspiju podići Ligu prvaka, nesumnjivo će biti nekih koji žele da Španjolac ne bude na tom mjestu i sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!