NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer je jednog od najboljih igrača Manchester Uniteda stavio na...

Ole Gunnar Solskjaer je jednog od najboljih igrača Manchester Uniteda stavio na transfer listu!

Ole Gunnar Solskjaer je jednog od najboljih igrača Manchester Uniteda stavio na transfer listu. Radi se Anthonyju Martialu koji je stavljen na prodaju, jer menadžer nastoji poboljšati napadačke mogućnosti.

Ole Gunnar Solskjaer

Martial, koji se pridružio Unitedu pod vodstvom Louisa van Gaala 2015. godine, postigao je samo četiri gola u Premier ligi prošle sezone i njegovo mjesto u momčadi zauzeo je Edinson Cavani.

Cavani je potpisao novi ugovor u Unitedu i tamo će ostati do kraja sljedeće sezone, a prema izvještajima, to bi mogao biti kraj za Martiala.

Duncan Castles tvrdi da je Francuz, kojeg je ozljeda spriječila da bude dio momčadi Didiera Deschampsa na Euru, stavljen na transfer listu i to ne samo zbog nedostatka golova.

“Anthonyja Martiala treba žrtvovati ako žele dovesti novog napadača”, rekao je Castles.

“Solskjaer je umoran od njegovog stava i nije bio impresioniran njegovom učinkovitosti u momčadi ove sezone.”

25-godišnjak je ranije imenovani napadačem kojeg bi Tottenham možda i prihvatio u zamjeni za Harryja Kanea, ali uz dodatnu naknadu.

Unatoč tome što je Cavani ostao u timu i igrat će i sljedeće sezone, United je navodno zainteresiran za engleskog kapetana, iako se rivali Manchester City smatra favoritima za njegov potpis.

Ako se zamjena za Kanea ne ostvari, Castles je također tvrdio da je Martial ponuđen Realu na sezonsku posudbu sa mogućnopću kupnje bivšeg napadača Monaca na kraju sezone.

Iako je Kane opcija za ljetnu potrošnju Uniteda, čin ise da viceprvaci Premier lige imaju Jadona Sanchoa kao prioritet.

Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. 

50% BONUSA NA UPLATU DO 200€

Bet-at-home kladionica daje 50% bonusa na uplatu do 200€ svim novim i postojećim igračima!

Kako bi iskoristili maksimalan iznos bonusa potrebno je uplatiti 400€ na koje ćete dobiti 50% bonusa, odnosno 200€. Dakle sa uplatom od 400€ na račun, banka za klađenje bila bi 600€ odnosno 200€ bi dobili potpuno besplatno!

Kako bi dobili bonus potrebno je unjeti bonus kod "EURO2020". Promocija traje do subote 19.06.2021 (23:59 CEST)

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!