NaslovnicaVijestiBarcelona napokon pronašla alternativu za Philippe Coutinha

Barcelona napokon pronašla alternativu za Philippe Coutinha

Philippe Coutinho i Barcelona su trenutno romantična komedija nogometnog svijeta i u ovom trenutku Barcelona počinje da se odriče nade i razmišljanja od drugim ‘ženama’, od kojih je jedna Mesut Ozil.

U ljeto je Barcelona učinila sve što je mogla da pokuša dovesti Coutinha i dok je igrač htio ići, njegov sadašnji klub ga jednostavno nije htio pustiti.

Katalonci će se vjerojatno vratiti po Brazilca u siječnju ili na ljetnom prijelaznom roku, ali Mundo Deportivo izvješćuje da ukoliko Barcelona ne uspije dovesti Coutinha, njihova alternativa bit će Mesut Ozil.

U 29-oj godini, veznjak Arsenala je četiri godine stariji od Liverpoolove zvijezde, ali sa ugovorom koji se završava krajem sezone, mogao bi biti dostupan vrlo jeftino u siječnju ili će ga na ljeto dovesti u besplatnom transferu.

[su_watch_live_football]

Ne znamo da li će Ozil željeti u Barcelonu, jer je igrao za njihove najveće rivale Real Madrid, ali nema mnogo igrača koji bi odbili prelazak na Camp Nou.

Thomas Lemar, Aleksandr Golovin i Nabil Fekir su navodno također Coutinhove alternative i Liverpool bi možda trebao da prihvati novce koje im Barcelona ponudi, jer sigurno neće dobiti više novca za njega.

Mesut Ozil je iz Real Madrida došao u Arsenal 2. rujna 2013. godine za 50 milijuna eura, gdje je potpisao ugovor od pet godina. To ga je učinilo najskupljim njemačkim igračem svih vremena.

Prvu utakmicu u ligi za Arsenal je odigrao protiv Sunderlanda 14. rujna 2013. godine. Asistirao je Olivier Giroudu u 11 minuti utakmice, gdje su zatim pobijedili sa 3-1. Tri dana nakon toga, on je zaigrao po prvi put u Ligi prvaka za Arsenal protiv Marseillea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!