NaslovnicaVijestiBarcelona nudi ogromnu plaću Mesut Ozilu: Očajnički ga žele ukrasti Manchester Unitedu

Barcelona nudi ogromnu plaću Mesut Ozilu: Očajnički ga žele ukrasti Manchester Unitedu

Barcelona će Mesut Ozilu ponuditi tjednu plaću od 350.000 funti, jer pokušavaju da pobijede Manchester Uniteda u toj utrci za njegov potpis, navodi se u izvješćima.

Barcelona nudi

Ozilov ugovor u Arsenalu istječe na ljeto, što znači da će veznnjak biti slobodan potpisati novi pred-ugovor sa stranim klubovima od 1. siječnja.

Arsenalov menadžer Arsene Wenger je nedavno otrkio da će klub razmotriti prodaju Ozila u siječnju kako bi izbjegli da ga izgube u besplatnom transferu na kraju sezone.

Mirror izvješćuje da je Barcelona spremna ponuditi Ozilu plaću od 350.000 funti tjedno kako bi ga doveli na Nou Camp.

[su_no1forfootball]

Unitedov menadžer Jose Mourinho je i dalje zainteresiran za Ozila, koji je igrao pod njegovim vodstvom u Real Madridu, ali Barcelona ima prednost, jer mogu ponuditi njemačkom reprezentativcu ugovor prije nego Manchester United.

Na pitanje je li Ozil već dogovorio prelazak u Barcelonu, Wenger je odgovorio: “Ne, Kakvu kontrolu ja mogu imati u tome?”

“Svi ti ljudi imaju agente i mogu razgovarati sa bilo kim. To ne narušava mir ljudi, to se događa kroz cijelu karijeru.”

Inter je također zainteresiran za Ozila i Arsenal koji želi nadoknaditi barem nešto od 42.5 milijuna koje su potrošili na njega 2013. godine, je spreman da pregovara sa stranim klubovima.

[su_bonus]

Arsenal će izgubiti Ozila i Alexis Sancheza na ljeto nakon što dvojcu istječe ugovor.

Sanchez i Ozil su impresionirali u Arsenalovoj pobjedi protiv Tottenhama prošlog vikenda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!