NaslovnicaVijestiBarcelona nudi tri igrača za Mesut Ozila

Barcelona nudi tri igrača za Mesut Ozila

Barcelona nudi tri igrača za Mesut Ozila. Njemački plejmejker još uvijek nije započeo pregovore o novom ugovoru sa klubom iz sjevernog Londona, a trenutni prvaci Lige prvaka su također zainteresovani da potpišu i dovedu zvijezdu Arsenala na ljetnom prijelaznom roku. Barcelona nudi tri igrača u zamjenu za njemačkog reprezetnativca, što bi moglo da zainteresuje Wengera, jer igrači uopšte nisu loši, ukoliko je to istina.

Barcelona nudi tri igrača

Barcelona će pokušati dovesti Mesuta Ozila na ljetnom prijelaznom roku i spremni su ponuditi Arsenalu, Ardu Turana, Munira i Sandro-a u zamjenu za njega, prema pisanju AS-a.

Njemački internacionalac je uživao u nevjerovatnoj sezoni i najboljoj do sada u Premier ligi, ali još nije započeo pregovore sa svojim klubom oko produženja ugovora kojeg je potpisao po dolasku u sjeverni London u kolovozu 2013. godine.

Ozilova budućnost je bila predmet neki nagađanja u posljednjih nekoliko tjedana, ali činilo se da je ublažio špekulacije kada je na Twitter objavio da između njega i Wengera nema nikakvih nesuglasica i nešto što bi moglo izazvati njegov odlazak.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

U svakom slučaju, prelazak u Barcelonu moglo bi biti komplicirano klauzulom koja je prethodno izašla u javnost, gdje se tvrdi da ako Arsenal prihvati ponudu za Ozila od ekipe iz La Lige, Topnici će naknadno biti dužni ponuditi osvajača Svjetskog prvenstva i Real Madridu, njegovom bivšem klubu, pod istim uvjetima.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!