NaslovnicaVijestiBarcelona nudi zvijezdu tima i novac za Philippea Coutinha

Barcelona nudi zvijezdu tima i novac za Philippea Coutinha

Prema pisanju izvora bliskih Liverpoolu, Barcelona će navodno u ponudu za Philippea Coutinha uključiti i hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

Barcelona nudi zvijezdu tima za Philippea Coutinha

Liverpool Echo prenosi vijest kako se čelnici katalonskog giganta nadaju da će Liverpool prihvatiti ponudu ukoliko u suprotnu stranu ode 29-godišnji veznjak.

Coutinho je tek nedavno potpisao novi dugogodišnji ugovor sa klubom sa Anfielda, u kojem se ne nalazi otkupna klauzula, a ‘Redsi’ ga navodno ne žele pustiti za manje od 150 miliona eura.

Glavni razlog za to je što Jurgen Klopp ne planira prodavati najbolje igrače, te je nekoliko puta izjavio da Brazilac nije na prodaju, ali dolaskom Rakitića možda bi i promijenio svoje mišljenje, uprkos činjenici da je hrvatski reprezentativac imao lošu prošlu sezonu.

Rakitić, koji je u Barcu stigao 2014. godine iz Sevillle, postigao je devet golova u 51 utakmici prošle sezone u kojoj je njegov tim završio na drugom mjestu, iza najvećeg rivala Real Madrida.

Rakitić imenovao

Iako je Liverpool jasno dao do znanja da Coutinho nije na prodaju, engleski i španjolski mediji prenose vijest da je zainteresovan za odlazak na Camp Nou. Hoće li Jurgen Klopp podleći pritisku Barcelone i samog igrača, vidjet ćemo u narednih par dana.

[su_bonus]

[su_no1forfootball]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!