NaslovnicaVijestiBarcelona otvorena za prodaju veznjaka u Manchester United: Platite 31 milijun i...

Barcelona otvorena za prodaju veznjaka u Manchester United: Platite 31 milijun i vodite ga!

Barcelona će, kako se izvješćuje, poslušati ponude za Andre Gomesa kada se sezona završi. Portugalski internacionalac je prešao na Nou Camp iz Valencija za prijavljenu naknadu od 30 milijuna funti na ljeto 2016. godine.

Barcelona otvorena

Prema španjolskom mediju AS, katalonski divovi su spremni da prodaju veznog igrača na ljeto nakon što se sada smatra viškom za Ernesta Valverdea.

Prema riječima Don Balona, iznos od oko 31 milijuna funti bi bio dovoljan da ga odvede sa Nou Campa.

Portugalac koji je osvojio Euro 2016 je bio na Manchester Unitedovom radaru tijekom prethodnog prijelaznog roka, ali Barcelona nije željela poslovati sa Valverdeom koji je želio zadržati sve igrače tijekom svoje prve sezone u klubu.

[su_no1forfootball]

Gomesove procjena nije navedena u izvješću, ali Barcelona se nada da će se Portugalac na Svjetskom prvenstvu u Rusiji dokazati i povećati svoju cijenu na transfer tržištu.

U Manchester Unitedu se očekuje dolazak barem jednog veznog igrača sa Michael Carrickom koji će na kraju sezone u mirovinu, dok će Marouane Fellaini kako stvari stoje u Besiktas.

Osim Gomesa, Manchester United također aktivno prati napredak Nijemaca Jean Michael Serija i Julian Weigla, dok je i Real Madridov Mateo Kovačić također dospio na navodni kratki popis Mourinhovih transfera na ljeto.

[su_bonus]

Jose Mourinho je do sada u Manchester United doveo mnogo velikih pojačanja koja su sigurno poboljšala formu kluba sa Old Trafforda. Iako su neki od njih podbacili, vjeruje se da Mourinho ima jednu od najboljih momčadi u svijetu, sada to treba možda samo još posložiti kako treba. Možda sljedeće sezone kada dovede i nekog od ovih veznjaka? Što vi mislite?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!