NaslovnicaVijestiBarcelona po svaku cijenu želi jednog od najboljih igrača iz Premier lige

Barcelona po svaku cijenu želi jednog od najboljih igrača iz Premier lige

Barcelona po svaku cijenu želi jednog od najboljih igrača iz Premier lige. Barcelona je za posljednja dva pohoda u Premier ligi imala različite rezultate.

Barcelona po svaku

Španjolski divovi su se obrušili na Luis Suareza iz Liverpoola u srpnju 2014., a Urugvajac se već pretvorio u klupskog heroja.

Mjesec dana n akon potpisivanja Suareza, Barcelona je platila Arsenalu 15 milijuna funti za Thomas Vermaelena. On je napravio 11 ligaških nastupa za Katalonce i trenutno je na posudbi u Romi.

[su_euro_soccer_bonus]

Premier liga nije uvijek bila Barcelonin najbolji prijatelj. Alex Song će i dalje biti jedno od najčudnijih pojačanja u povijesti kluba, ali navijači će pamtiti Javier Mascherana jako dugo vremena.

Pojačanja iz engleskog nogometa u La Ligi su za neke tekli glatko, ali za neke i ne. No, Barcelona je vidjela dovoljno da vjeruje da će njihova sljedeća meta napredovati u njihovom klubu.

Njihov interes je Liverpoolov Philippe Coutinho, gdje se već dugo priča o njihovoj povezanosti i njegovoj želji da igra na Nou Campu. Prema španjolskom Sportu, brazilski plejmejker je njihova meta broj jedan.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Prvi list današnjeg izdanja Sporta ima naslov: “Objetivo Coutinho”. Ne trebate puno znati španjolski kako bi skontali što to znači.

https://twitter.com/CoutinhoLatest/status/797011575051669504

Unatoč Barcinom interesu za 24-godišnjaka, koji je postigao nevjerojatan gol u sinoćnoj pobjedi Brazila protiv Argentine, španjolski nogometni stručnjak Guillem Balague sumnja da će igrač napustiti Liverpool u skorije vrijeme, možda jedino na ljetnom prijelaznom roku, ali ni to nije siguran.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!