NaslovnicaVijestiBARCELONA POSLUŠALA LIONEL MESSIJA: Poslali ponudu od 50 milijuna plus Gomesa za...

BARCELONA POSLUŠALA LIONEL MESSIJA: Poslali ponudu od 50 milijuna plus Gomesa za bosanskog reprezentativca!

Barcelona poslušala Lionel Messija. Poslali ponudu od 50 milijuna plus Gomesa za bosanskog reprezentativca! Barcelona izgleda kao da želi da pojača svoje napore kako bi pronašla način ispunjavanja praznine koju je ostavio Andres Iniesta ovog ljeta, a izgleda da klub ima na meti određenu zvijezdu Juventusa na svojoj listi transfer želja.

Barcelona poslušala

Španjolac je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača kluba, koji im je pomogao osvojiti treću titulu La Lige i kupa u posljednje četiri sezone.

Sada je čini se klub napravio ozbiljan pokušaj da podigne kvalitetu mogućnosti koje imaju u veznom redu pred novu sezonu.

Don Balon napominje kako je ekipa Ernesta Valverdea poslala ponudu od 50 milijuna eura plus zvijezdu Andrea Gomesa za Juventusovog Miralem Pjanića.

[su_bet365_100bonus]

Taj isti Don Balon je također u prošlosti izvijestio da Lionel Messi želi da njegova ekipa potpiše bosanskog internacionalaca i izgleda kao da je klub poslušao Argentinca.

Izgubivši Gomesa u zamjenu za Pjanića bi moglo biti odlično za Blaugranu, jer je portugalska zvijezda bila vrlo razočaravajuća otkako se prije dva ljeta preselio iz Valencije.

Veznjak je pokušao i nije uspio održati početno mjesto na Camp Nou i takav je često gledao utakmice Barcelone sa klupe.

[su_bet365_koeficijenti]

Igrač je u prošloj sezoni uspio odigrati 16 nastupa u ligi, no to mu je donijelo samo 628 minuta igra, sa Gomesom koji nije uspio zabilježiti ni gol, ni asistenciju u tom procesu.

Bivša zvijezda Valencije je bio jedan od najgorih transfera u klubu u posljednje vrijeme, a sigurni smo da navijači Barcelone ne bi bili tužni kada bi ga vidjeli da odlazi sa Nou Campa i da će njegov odlazak pomoći da se dovede Pjanić u Kataloniju ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!