NaslovnicaVijestiBarcelona postavila nevjerojatnu otpusnu klauzulu u Dembeleov ugovor: Čekamo novu ponudu PSG-a

Barcelona postavila nevjerojatnu otpusnu klauzulu u Dembeleov ugovor: Čekamo novu ponudu PSG-a

Barcelona postavila nevjerojatnu otpusnu klauzulu u Dembeleov ugovor. Dobivate dojam da, iako su upravo osigurali svoje drugo pojačanje ovog ljeta i drugog najskupljeg igrača svih vremena, nakon što su potpisali Ousmane Dembelea iz Borussije Dortmund za 96 milijuna funti, Barcelona još uvijek razmišlja kako je PSG parabrodirao nad njima da bi potpisao Neymara prije dva tjedna.

Barcelona postavila

Giganti iz La Lige su potvrdili svoje novo pojačanje, 20-godišnjeg francuskog krilnog igrača Dembelea ranije tog poslijepodneva u sporazumu koji bi mogao koštati Katalonskog kluba 135 milijuna funti, a već pokušavaju da ga stave izvan dosega svojih kontinentalnih konkurenata.

S klauzulom od 200 milijuna funti koja nije bila dovoljna da spriječi PSG-a da napravi ponudu za Neymara, Barca je značajno povećala klauzulu za njihovo posljednje pojačanje i gotovo je udvostručila klauzulu Brazilca za Dembelea.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Dakle, ako netko želi kupiti 20-godišnjaka iz Blaugrane, oni će morati da plate 369 milijuna funti.

Željno iskčekujemo PSG-ovu ponudu od 280 miljuna funti sljedećeg lipnja.

Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!