NaslovnicaVijestiBarcelona pratila zvijezdu Uniteda u utakmici protiv Benfice: On bi bio idealno...

Barcelona pratila zvijezdu Uniteda u utakmici protiv Benfice: On bi bio idealno pojačanje za Katalonce

Barcelona se snažno usredotočila na utakmicu protiv Olympiakosa u srijedu, gdje su pobijedili sa 3-1 unatoč tome što je Gerard Pique dobio crveni karton u prvom poluvremenu, ali njihov tehnički direktor Robert Fernandez nije gledao utakmicu na Nou Campu.

Barcelona pratila

Umjesto toga, katalonske novine Mundo Deportivo su napisale kako je Fernandez bio u Lisabonu, gdje je gledao Benficu protiv Manchester Uniteda i da to nije bilo samo zato što voli jedan od ovih klubova, nego su pratili jednog igrača Manchester Uniteda.

Mundo Deportivo je izvijestio Barcelonin interes za Anthony Martialom ranije ovog mjeseca i kažu da je Francuz u utakmici protiv Benfice bio skautiran.

Martial je sezonu započeo u odličnoj formi, unatoč tome što mu nije bila zajamčena prva momčad pod vodstvom Jose Mourinha.

[su_live_koeficijenti_v2]

Bio je na klupi u utakmici Benfice i Uniteda, no zamijenio je Marcus Rashforda u 76. minuti susreta nakon što je Englez postigao nevjerojatan gol za vodstvo iz slobodnog udarca.

Martial je bio povezan sa prelaskom u Sevillu i Tottenham, no izgleda da se sada ustabilio i osvojio Jose Mourinha svojim igrama.

U 11 utakmica ove sezone on je postigao pet golova i osvojio nagradu za igrača mjeseca u rujnu.

S obzirom na Martialovu dob i kvalitetu, bio bi idealno pojačanje za Barcelonu sljedećeg ljeta, a Mourinho bi se koristio Monacovim omladinskim proizvodom u rotacijskom sustavu sa Marcus Rashfordom, što bi moglo igrati ključnu ulogu u njegovoj odluci da li da ostane ili ode sa Old Trafforda.

[su_no1forfootball]

Nakon što je napravio svoj prelazak u Manchester United u ljeto 2015. godine, što je rezultiralo početnom naknadom od 36 milijuna funti i raznim klauzulama, Martial je postigao 30 golova u 102 nastupa, uključujući 17 u prvoj sezoni u Engleskoj.

Ako se ovaj transfer dogodi i Martial se preseli na Nou Camp, povezao bi se sa kolegom iz reprezentacije Ousmane Dembeleom, koji je prešao u Barcelonu iz Borussije Dortmun za 105 milijuna eura plus 40 milijuna prijavljenih bonusa.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!