NaslovnicaVijestiBarcelona pristala da za 340 milijuna eura preimenuje Camp Nou

Barcelona pristala da za 340 milijuna eura preimenuje Camp Nou

Barcelonin Camp Nou će biti poznat kao Nou Camp Grifols od sljedeće sezone, prema izvješćima koje objavljuje The Sun. Katalonska ekipa je prodala svoje pravo na imenovanje stadiona za nevjerojatnih 340 milijuna eura Grifolu.

Barcelona pristala

Radio Catalunya je također najavio isto, ali još nije bilo službene riječi od španjolske ekipe. Nadaju se da će završiti postao i učiniti ga službenim do Nove godine.

U slučaju da niste znali, Grifols je farmaceutska tvrtka i navodno su dobili pravo da preimenuju Barcelonin stadion. Katalonskoj ekipi je potrebno 640 milijuna eura za obnovu kapaciteta od 99.000+ i bili su u potrazi za prikupljanjem sredstava za tu obnovu.

[su_bonus]

Dogovorili su se o zajmovima u vrijednosti od 300 milijuna eura, ali su željeli ostatak dobiti prodajom prava preimenovanja stadiona. Uspješno su postigli svoje ciljeve, jer je 340 milijuna eura upravo ono što su tražili.

Osim rekonstrukcije Camp Noua, Barcelona također treba sredstva za Lionel Messijev novi ugovor. Argentinac bi trebao da dobije masivni bonus od 90 milijuna eura, a klub odgađa ugovor kako bi dobio vremena za organiziranje sredstava.

Messijev ugovor istječe krajem ove sezone i povezan je sa odlaskom. Povezan je sa prelaskom u Manchester City, kojeg trenira Messijev omiljeni trener, Pep Guardiola.

[su_no1forfootball]

Ovako će izgledati novi stadion u Barceloni nakon obnove:

Nevjerojatno je da je Barcelona uspjela uvjeriti sponzore da zadrže Nou Camp u novom imenu. To je odlična gesta Grifola, jer oni znaju povijest iza imena i koliko to znači za klub i njihove navijače.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!