NaslovnicaVijestiBARCELONA PRODAJE TRI PRVOTIMCA: Dogovor sa PSG-om pao - cijena 220 milijuna...

BARCELONA PRODAJE TRI PRVOTIMCA: Dogovor sa PSG-om pao – cijena 220 milijuna eura!

Barcelona prodaje tri prvotimca! Dogovor sa PSG-om pao – cijena 220 milijuna eura! Otkriveno je da će Barcelona morati da zapečati prodaju nekih igrača iz prvog tima kako bi doveli nazad brazilskog talismana Neymara.

Barcelona prodaje

26-godišnjak je napustio Nou Camp na ljeto 2017. godine u korist prelaska u PSG, no čini se da bi napadač mogao zapečatiti povratak španjolskim divovima ukoliko bi klub bio spreman prodati nekoliko prvotimaca.

Prema novinaru Eduardu Indu preko Don Balona, Barcelona će morati prodati Luiz Suareza, Arturo Vidala i Ousmane Dembelea ako žele priuštiti povratak Neymara u klub.

Izvješće španjolskih vijesti također bilježi da je PSG dogovorio cijenu za Neymara od 220 milijuna eura, što je prilično obzirno kada uzmete u obzir kvalitetu koju bi on donio za sobom.

Neymar je jedan od najboljih igrača svjetskog nogometa i pokazao je to tijekom svoje karijere do sada, pokazao je da ima ono što je potrebno da osvoji Zlatnu loptu jednog dana u budućnosti.

Napadač je već tijekom svog prijašnjeg nastupa na Nou Campu pokazao da ima ono što je potrebno da bi bio najbolji u La Ligi, a kada to kombinirate sa eksploatacijama za PSG, njegova cijena od 220 milijuna eura nije previše nerazumna.

Prodaja Suareza, Vidala i Dembelea da bi se vratio Neymar, ipak i nije tako loša ideja, pogotovo kada razmotrite što bi Neymar dodao Barceloninoj momčadi ukoliko bi zapečatio povratak.

Vidal i Suarez se ubrzo približavaju kraju karijere, a Dembele se nastoji prilagoditi životu na Nou campu nakon što se preselio iz Borussije Dortmunda na ljeto 2017. godine, dok bi prodaja trija za povratak Neymara izgledalo kao razumna ideja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!