NaslovnicaVijestiBarcelona prodala sramotan broj Paulinhovih dresova: Evo i tko ga je kupio!

Barcelona prodala sramotan broj Paulinhovih dresova: Evo i tko ga je kupio!

Barcelona prodala sramotan broj Paulinhovih dresova. Prvo pojačanje Barcelone nakon mega prodaje Neymara u PSG bio je Paulinho, gdje je njegov neiskusni transfer naglašen iznosom dresova koje je klub prodao.

Barcelona prodala

PSG prodaje dres Neymara sa brojem 10 za 140 funti, a klub je prodao preko 10.000 za samo jedan dan, što je 1.4 milijuna funti.

Međutim, iako Paulinho nije komercijalna snaga za razliku od svog sunarodnjaka, prodaja samo jednog dresa je zaista neugodna.

Prema pisanju Goala, Barcelona je prodala samo jedan Paulinhov dres u mega trgovini na dan njegovog službenog predstavljanja. Ispod možete vidjet tko je kupio jedini dres Paulinha. Azijski turist!

[su_bonus]

Katalonci su potpisali bivšeg veznjaka Tottenhama iz Kineske Super lige, točnije iz Guangzhou Evergrandea za 36.4 milijuna funti.

Brazilac se vraća u Europu nakon što je imao vrlo lošu predstavu u Premier ligi. 2015. godine se pridružio ekipi sa dalekog istoka.

[su_no1forfootball]

No, nakon dvije sezone u Kini, 29-godišnjak se vraća u jednu od najvećih liga na svijetu.

U međuvremenu, Ernesto Valverde gubi, ne u jednom, nego u dva El Clasica zaredom.

Također pročitajte: Svi mu se smiju: Pogledajte što je Cristiano Ronaldo naveo kao razlog za guranje suca

Real Madrid ih je porazio u finalu španjolskog Superkupa sa ukupnim rezultatom od 5-1. Valverde i kompanija će svoju ligu započeti protiv Real Betisa u nedelju navečer, dok se Real Madrid suočava sa La Corunom u prvom kolu.

La Liga je vrlo blizu, a Barcelona još uvijek nema zamjenu za Neymara.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!