NaslovnicaVijestiBarcelona pronašla alternativu za Verrattija

Barcelona pronašla alternativu za Verrattija

Barcelona je navodno pronašla alternativu za PSG-ovog Marca Verattija kao opciju u veznom redu, s obzirom na to da su se pregovori sa pariskim klubom zakomplikovali.

pronašla

A pronašla ju je u liku i djelu Juventusovog Miralema Pjanića, reprezentativca Bosne i Hercegovine, naravno, u slučaju da pregovori sa PSG-om definitivno propadnu.

Prema katalonskom dnevniku Mundo Deportivo, Blaugrana bi mogla poslati Andrea Gomesa u drugom pravcu u zamjenu za Pjanića.

Navode da Juventus vidi Gomesa kao “rezervu” ukoliko ne uspiju dovesti Stevena N’Zonzija iz Seville.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kako prenosi Corriere dello Sport, Bianconeri su takođe zainteresovani za Verrattija, a njegov agent Donato Di Campli prethodno je nagovijestio da bi veznjak mogao završiti u Torinu, iako je jasno stavio do znanja da bi finansijski aspekt mogao biti nepremostiva prepreka.

Pjanić je prošle sezone stigao u redove italijanskog prvaka, kao zamjena za Paula Pogbu na sredini terena. Igrao je vrlo važnu ulogu u pohodu “Stare dame” ka naslovu prvaka Italije i finalu Lige prvaka.

Florentino Perez napokon rekao istinu o budućnosti Cristiana Ronalda u Real Madridu

Chelsea dovodi jedno od najvećih iznenađenja u svoje redove ovog ljeta

Menadžer Donnarumme otkrio kako se prema njegovom igraču ponašao Milan!

Gomes se preselio na Camp Nou iz Valencije prošlog ljeta, međutim, nije uspio da napravi razliku na terenu i pokaže zbog čega je doveden, iako ima tek 23 godine i još uvijek u njemu leži veliki potencijal, no svakako da to neće biti dovoljno da ubijedi Juventus da pristane na rastanak sa Pjanićem nakon samo jedne sezone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!