NaslovnicaVijestiLiverpool šalje šokantnu ponudu za zvijezdu Real Madrida

Liverpool šalje šokantnu ponudu za zvijezdu Real Madrida

Prema izvješćima, Liverpool razmatra šokantnu ponudu za veznjaka Real Madrida, Federica Valverdea. 24-godišnjak je najnovije ime povezano s prelaskom na Anfield dok Jurgen Klopp nastavlja sa svojom rekonstrukcijom momčadi ovog ljeta.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Trener Redsa već je dodao Alexa Mac Allistera iz Brightona u svoje redove, a dogovor će biti objavljen 1. srpnja.

Nicolo Barella, Romeo Lavia, Khephren Thuram i Dominik Szoboszlai također su povezani s transferom u klub s Anfielda.

No, Klopp tu ne staje, budući da je navodno identificirao Valverdea kao svoj sljedeći cilj.

Urugvajac je bio ključna figura iza nedavnog uspjeha Los Blancosa, pomažući španjolskom divu da osvoji devet trofeja od svog proboja u prvu momčad 2019. godine.

No sada se navodi da Liverpool priprema ponudu koju bi bilo “vrlo teško odbiti” za Real Madrid.

Prema španjolskom mediju El Nacional, Liverpool je spreman poslati ogromnu ponudu od 90 milijuna eura (77 milijuna funti) Real Madridu za veznjaka Valverdea.

Valverde se dovodi u vezu s odlaskom iz Bernabeua nakon nedavnog dolaska Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund.

Toni Kroos i Luka Modrić također su produžili ugovore, stvarajući visoku razinu konkurencije u madridskom veznom redu.

Klopp će dobro poznavati igrača s obzirom na Liverpoolove brojne susrete s momčadi Carla Ancelottija u Europi, pri čemu je Valverde upamćen po asistenciji za gol Viniciusa Juniora koji je donio pobjedu u finalu Lige prvaka 2022. godine.

Izvješće dodaje da bi Madrid mogao “vrlo teško odbiti” ponudu Redsa.

Međutim, bilo bi iznenađenje da ga Los Blancosi puste da ode, posebno nakon njegovih nedavnih izjava koje su sugerirale da želi ostati u španjolskoj prijestolnici.

Odgovarajući na glasine o transferu prošlog mjeseca, Valverde je odbacio takve tvrdnje i izjavio: “Ne, ne. Ja sam u Madridu i pokušavam uživati u svakom trenutku i ostaviti trag u najboljem klubu na svijetu.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!