NaslovnicaVijestiBarcelona se javno ispričala Atletico Madridu...

Barcelona se javno ispričala Atletico Madridu…

FC Barcelona putem sve službene stranica potvrdila je kako ne postoji nikakav tajni dogovor između njih i igrača Atletico Madrida – Antoinea Griezmanna. Razlog njihov isprike je informacija koja se pojavila u medijima, mediji iz Katalonije objavili su detalje tog navodnog tajnog dogovora između Barcelone i Griezmanna.

Barcelona se javno

Od kluba koji je bio simbol za dobro omladinsku školu nogometa – Barcelona je postala rastrošni klub koji igrače plaća 100+ milijuna eura. Naime, FC Barcelona u prethodne tri sezone potrošila je oko 500 milijuna eura, a navodno planira još dosta uložiti. Prva od tih investicija trebao bi biti upravo Antoine Griezmann.

Samo ove sezone Barcelona je dovela dva (pre)skupa pojačanja – Coutinho je plaćen 160 milijuna eura (120M fiksno + 40 milijuna eura bonusa) i Dembelea koji je plaćen 145 milijuna eura (105 fiksno + 40 bonusa), a navodno bi na kraju sezone trebao doći Griezmann za 100 milijuna eura.

[su_cashout]

Katalonski Sport piše kako će Griezmann postati novi igrač Barcelone ovo ljeto u dogovoru od 100 milijuna eura, a klub iz Barcelone mu je pripremio dres s brojem 7 i plaću od 20 milijuna eura. U zamjenu traže njegovu riječ da neće potpisati za neki drugi klub, a zainteresirani su bogati klubovi poput PSG-a, Manchester Uniteda i Real Madrida. Prema pisanju Sporta ako Francuz ne ispoštuje načelni dogovor s Barcelonom, morat će joj platiti kaznu od više milijuna eura, a istu kaznu platit će i Barcelona ako predomisli oko njegove kupnje.

Barcelona sve negirala iz poštovanja prema Atletico Madridu

Službena objava FC Barcelone na njihovoj web stranici glasi:

Barcelona strogo odbacuje informacije koje su se danas pojavile u raznim medijima. Riječ o medijskim natpisima koje se tiče igrača Atletico Madrida Antoinea Griezmanna i navodnog dogovora između njega i nas.

FC Barcelona želi odbaciti sve navode i ispričati se i instituciji Atletico Madrida prema kojoj imamo puno poštovanje.

[su_live_koeficijenti]

Ovo nije prvi slučaj da je Barcelona ‘radila iza leđa’ drugim klubovima, a za tog su ih najžešće prozvali čelnici Bayern Munchena nakon ‘afere Dembele’. Njemački mediji objavili su informaciju kako je klub iz Barcelone mladog igrača nagovarao na bojkot treninga u Borussiji Dortmund, a na odnos Barcelona – Coutinho bio je ljut i trener Klopp. No s druge strane Simeone očito zna za ovaj dogovor je on sam kaže: “Griezmann je puno dao ovom klubu i ako on želi otići ja ga ne želim spriječiti u tome.”

Griezmann je ovo ljeto skoro potpisao za Manchester United, no kada je Atletico dobio zabranu dovođenja igrača tada je bio uništen transfer kojeg je Atletico dogovorio sa Lacazetteom. Sada je situacija drugačija, Atletico je vratio Diega Costu, a Griezmann je spreman za neke nove izazove u karijeri.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!