NaslovnicaVijestiBarcelona se raspituje za zvijezdu Arsenala, Chelsea dovodi Aguera za 75 miliona

Barcelona se raspituje za zvijezdu Arsenala, Chelsea dovodi Aguera za 75 miliona

Kako pišu španjolski mediji Barcelona je zainteresovana za dovođenje Mesuta Özila, koji još uvijek nije produžio ugovor sa ‘Topnicima’.

Chelsea dovodi Aguera za 75 miliona

Njemački reprezentativac je već javno govorio da želi povećanje plaće, ali Arsene Wenger mu nije spreman ponuditi koliko Mesut želi, te bi na kraju sezone mogao napustiti klub u koji je stigao 2013. godine iz Real Madrida za čak 50 miliona eura.

Štaviše, Barcelona nije jedini europski velikan koji želi Özila u svojim redovima. Navodno su zainteresovani i Bayern Munchen, te Real Madrid, koji ima pravo na otkupnu klauzulu.

Conteov Chelsea je već duže vremena u potrazi za novim napadačem. Posljednja meta u nizu je Manchester Cityjev Sergio Aguero. Engleski Mirror piše kako su ‘Plavci’ spremni dati čak 75 miliona funti za Argentinca.

Diego Costa će gotovo sigurno napustiti Stamford Bridge na kraju sezone, te otići u Kinu. Antonio Conte u Agueru vidi idealnu zamjenu za španjolskog reprezentativca, koji je postigao 15 golova ove sezone.

‘Plavci’ su bili zainteresovani i za napadača Real Madrida Alvara Moratu, ali je trener ‘kraljevskog kluba’ Zinedine Zidane potvrdio da Morata ne razmišlja o odlasku sa Santiago Bernabeua.

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!