NaslovnicaVijestiBarcelona slabija nego ikada ranije, tvrdi Arsene Wenger

Barcelona slabija nego ikada ranije, tvrdi Arsene Wenger

Barcelona slabija nego ikada ranije, tvrdi Arsene Wenger. Menadžer Arsenala, Arsene Wenger smatra da je Barcelona gora nego u posljednjih nekoliko godina i da ih je sada mnogo lakše pobijediti nego i kada ranije.

Barcelona slabija nego ikada

Ekipa Luis Enrique-a je porazila Arsenal sa 3-1 na Camp Nou u srijedu, gdje su ih izbacili ukupnim rezultatom od 5-1 i prošli dalje u četvrt-finale.

Ali, bez obzira na uvjerljivu pobjedu, Wenger smatra da su španski i europski prvaci slabiji nego prije i da će klubovi iz Premier lige uskoro moći ponovo da se takmiče u Ligi prvaka.

Na pitanje kako engleski klubovi mogu uspjeti u europskim takmičenjima, Wenger je odgovorio: “Dovođenjem igrača ovdje. Nogomet pripada prvo kvaliteti igrača.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Vjerujem da sa više prihoda u Engleskoj, svi oni će doći ovdje i to će biti odgovor.”

“Timovi iz drugih zemalja su već pali. Godinama u Engleskoj mi smo bili uvijek u posljednjim fazama takmičenja, ponekad smo igrali sa engleskim timom u četvrt-finalu ili polufinalu Lige prvaka. Vjeruje da ćemo se ponovo vratiti.”

Ovi timovi (kao što su Barcelona i Bayern) nisu nepobjedivi, a u ove dvije utakmice protiv Barcelone sam vidio da ih je moguće pobijediti i da su slabiji nego ikada ranije. Oni nisu bili toliko izvan dohvata.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!