NaslovnicaVijestiBarcelona sprema senzacionalni transfer: Neymar se vraća na Nou Camp?

Barcelona sprema senzacionalni transfer: Neymar se vraća na Nou Camp?

Postoji mogućnost da se Neymar, brazilski nogometaš koji igra za PSG, vrati u Barcelonu tijekom ljetnog prijelaznog roka ove godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema informacijama koje prenosi beIN Sports, Barcelona i PSG su sve bliže postizanju dogovora o povratku Brazilca u redove svog bivšeg kluba. Iako je Barcelona prošlog ljeta pokušavala dovesti Messija natrag na Camp Nou, Argentinac je ipak odlučio otići u MLS ligu, odnosno pridružiti se Interu iz Miamija, zbog čega se sada katalonski klub usredotočio na dovođenje Neymara.

S obzirom na to da Brazilac trenutno zarađuje astronomsku plaću od 56,4 milijuna eura godišnje na Parku prinčeva, postoji velika mogućnost da će se transfer ostvariti, posebno jer je katalonski klub nedavno počeo smanjivati svoje financijske obveze.

Da se podsjetimo, u nedavno završenoj sezoni za PSG, Neymar je sudjelovao u 29 utakmica u svim natjecanjima. Postigao je 18 golova i zabilježio 17 asistencija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!