NaslovnicaVijestiBarcelona spremila šokantnu ponudu za zvijezdu Arsenala

Barcelona spremila šokantnu ponudu za zvijezdu Arsenala

Barcelona spremila šokantnu ponudu za zvijezdu Arsenala. Iako je transfer rok tek službeno otvoren prije sedam dana, već je donio niz ogromnih iznenađenja.

Barcelona spremila

U četvrtak je otkriveno da su Manchester United i Everton postigli sporazum od oko 75 milijuna funti za Romelu Lukakua.

Klub sa Merseysidea je od tada ovo negirao, ali se vjeruje da su razgovori u naprednoj fazi.

Većina je mislila da Belgijanac na vrhu Chelseajevog popisa želja i slična ponuda je očekivana od londonskog kluba.

Međutim, izgleda da su čekali predugo i možda će propustiti šansu da ga dovedu, a to je nešto što će razbijesniti Antonio Contea.

[su_live_koeficijenti_v2]

Na drugoj strani Arsenal je šokirao sve i konačno doveo veliko pojačanje, osiguravajući Lyonovog Alexandre Lacazettea za rekordnu naknadu od 52 milijuna funti.

Čini se novac dobro potrošen. Francuz je postigao 100 golova u 203 utakmice u Ligi 1 za svoju bivšu ekipu.

Alexis Sanchez i Mesut Ozil su svoje nove ugovore stavili na čekanje i Arsene Wenger ovo pokušava riješiti na najbolji mogući način. No, ukoliko ova dva igrača ne potpišu dok im ne istekne ugovor, oni će moći da napusti Arsenal u slobodnom transferu.

Zajedno sa tom dvojicom, još jedan igrač Arsenala je povezan sa odlaskom. Bek Hector Bellerin.

On je navodno dugoročni cilj Barcelona, a prema Sportu, španjolski divovi su konačno spremni da naprave ponudu.

Međutim, to neće goditi Wengeru, jer prema španjolskim novinama, ponuda će biti samo 26 milijuna funti.

Ponuda koja je toliko niska da je uvredljiva za Arsenal. 22-godišnjak je pod ugovorom do 2022. godine, tako da Topnici ne žele prodavati.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

On je jedan od najboljih bekova u europskom nogometu, pa da li bi engleski klub trebao prihvatiti tako nisku ponudu? Ako bi to uradili, to bi zaista bilo šokantno.

Jedini način na koji će Barca uspjeti s tom ponudom je da toliko ometu igrača da sam od sebe zahtijeva transfer.

Bellerin je jasno izrazio svoju namjeru da se jednog dana preseli u Španjolsku, a ako bude čvrsto odlučio da odlazi, Arsenal neće imati mnogo mogućnosti, nego da ga proda.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!