NaslovnicaVijestiBARCELONA STRAHUJE: Zvijezda katalonskog kluba na putu za Manchester United?

BARCELONA STRAHUJE: Zvijezda katalonskog kluba na putu za Manchester United?

Nakon što su u siječnju potpisali neophodnog braniča, posljednja stvar koju Barc elona želi jeste da izgubi jednog na ljeto, ali izvješća tvrde da je Manchester United spreman da dovede tog igrača sa Nou Campa.

Barcelona strahuje

Katalonski divovi potpisali su Yerry Minu prošlog mjeseca, kako je zabilježeno na njihovom službenom sajtu, sa Ernestom Valverdeom koji je želio dodati više mogućnosti na toj poziciji sa preferiranim opcijama Samuel Umtitiom i Gerardom Piqueom, posebno nakon što je Javier Mascherano napustio klub.

Za ekipu koja želi da se bori na različitim frontovima za višestruke trofeje svake sezone, to potpisivanje je bilo apsolutno neophodno kako bi se osigurala i pokrila pozicija, ali sada Don Balon, kako je ponovo izjavio Express, sugerira da strahovi o budućnosti Umtitija na Nou Campu potencijalno rastu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Tvrdi se da je 24-godišnjak zaustavio pregovore o novom ugovoru sa Barcelonom, a zajedno sa njegovom klauzulom za oslobađanje koja iznosi 60 milijuna funti, mogao bi biti atraktivan prijedlog za Jose Mourinha kako bi pojačao svoju obranu u Manchester Unitedu.

Naime, portugalski taktičar naizgled ima dovoljno mogućnosti na raspolaganju, Eric Bailly, Victor Lindelof, Phil Jones, Chris Smalling i Marcos Rojo u svojoj trenutnoj ekipi, pa je vrijedno pitanje da li je ovaj tranasfer pametan.

Međutim, Umtiti se bez sumnje utemeljio kao jedan vrhunski branič od dolaska u Barcelonu iz Lyona 2016. godine, gdje je napravio 65 nastupa za klub i učvrstio svoje mjesto u defanzivnoj liniji Barcelone, zajedno sa Piqueom, gdje su stvorili jednu važnu suradnju.

[su_bonus]

S druge strane, on će ojačati svaku ekipu u koju ode, i unatoč tome što odgađa potpisivanje ugovora sa Barcelonom, zasigurno će se opredijeliti za nove uvjete prije ili kasnije kako bi izbjegli njegov odlazak.

U dobi od samo 24 godine, Francuza se u svojoj dugoročnoj budućnosti treba smatrati važnim dijelom ekipe na Nou Campu, možda čak i nasljednikom Piquea, koji sada ima 30 godina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!