NaslovnicaVijestiMourinho ipak nije bez razloga išao u Hrvatsku: Manchester United dovodi jednog...

Mourinho ipak nije bez razloga išao u Hrvatsku: Manchester United dovodi jednog od ova dva hrvatska reprezentativca

Mourinho ipak nije bez razloga išao u Hrvatsku. Inter će kako svjetski mediji navode omogućiti Marcelo Brozoviću da napusti Italiju čim njegova otpusna klauzula bude zadovoljena.

Mourinho ipak

Manchester United je prvi u redu za aktiviranje klauzule hrvatskog veznjaka Marcelo Brozovića. Jose Mourinho je bio u Zagrebu ranije ovog tjedna, gdje se sastao sa Predragom Mijatovićem, navodno kako bi osigurao ljetni transfer Brozovića i njegovog suigrača Ivana Perišića.

Prema pisanju Calcio Mercata, Perišić će koštati više od 50 milijuna funti, a Inter priprema novi veliki ugovor kako bi zadržao Perišića na San Siru.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

No, Mourinho se također raspitivao za Brozovića, dok je bio u Hrvatskoj, a Inter bi njega radije pustio nego Perišića.

Ako bude zadovoljena otpusna klauzula, talijanski divovi su spremni da ga puste kako bi ispunili UEFA-in finansijski fair Play.

Jose Mourinho je negirao da je u Hrvatsku doputovao u svrhu osiguravanja nekog transfera, a tvrdio je da je njegova posjeta zbog zadovoljstva, a ne posla.

[su_euro_soccer_bonus]

Posebni je dodao da su glavni razlozi, uživanje na suncu i susret sa prijateljima, Mijatovićem i Davor Šukerom.

On je za HNTV rekao: “Nemam skrivene razloge, samo sam došao uživati u svojim slobodnim danima i posjetiti neke svoje jako drage prijatelje Predraga Mijatovića i Davora Šukera.”

Eden Hazard rekao svojim prijateljima gdje će igrati sljedeće sezone

“Znam da svatko vjeruje da sam došao da gledam neke igrače, ali u nogometu danas ne morate putovati kako bi vidjeli neke igrače kako igraju, znam ih sve vrlo dobro.”

“Došao sam kao osoba koja želi da se opusti i uživa u lijepom vremenu, za razliku od kišnog vremena u Manchesteru…”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!