NaslovnicaVijestiŠOK U ŠPANIJI: Barcelona u januaru dovodi veliko pojačanje, dogovor već postignut

ŠOK U ŠPANIJI: Barcelona u januaru dovodi veliko pojačanje, dogovor već postignut

Kako sada stvari stoje, Barcelona je očito uhvatila prvu veliku ribu u zimskom prelaznom roku. Veliki plus za novog igrača je da će moći igrati u Ligi prvaka te da dolazi za vrlo malo obeštećenje s obzirom na kvalitet i reputaciju koju posjeduje.
Barcelona u januaru

U vezi s Barcelonom, Philippe Coutinho dovodi se još od ljeta, ali Liverpool želi previše novca za njihovog dragulja, a nedavno, u nogometnom svijetu odjeknula je vijest da se Antoine Griezmann seli na Camp Nou idućeg ljete, te da je dogovor već postignut!
Ali klub je odlučio da dovede nekog sasvim drugog, ali ne i manje kvalitetnog. Na početku nove kalendarske godine, timu će se pridružiti niko drugi do, nekada veliki ljubimac navijača Reala  – Mesut Özil! Manchester United također je zainteresiran za njemačkog veznog igrača, ali CAT je danas izvijestio da će Özil krenuti u Kataloniju, te da ga ne zanima ponovna saradnja sa Jose Mourinhom.

Mediji u Španiji su otišli još dublje u priču, te su otkrili da će Barcelona platiti 20 milijuna eura za pojačanje iz Arsenala, a klub će sa igračem potpisati trogodišnji ugovor. Kao što je poznato Ozilu ističe ugovor sa Arsenalom na kraju ove sezone, te će ga Arsenal pustiti u januar po svaku cijenu kako ga ne bi izgubili besplatno iduće ljeto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!