NaslovnicaVijestiBARCELONA U PROBLEMIMA: Turan i Vidal neće moći igrati za Katalonce!

BARCELONA U PROBLEMIMA: Turan i Vidal neće moći igrati za Katalonce!

Arda Turan i Aleix Vidal za Barcelonu neće nastupiti ni u ligaškom dvoboju protiv Espanyola jer još nisu registrirani od strane Španjolskog nogometnog saveza.

OIR_resizer

Obojica nisu mogla igrati u prvom dijelu sezone zbog FIFA-ine kazne Barceloni.

No, za to vrijeme oni su naporno trenirali i očekivalo se da će dobiti dozvolu za igranje kada se otvori zimski prijelazni rok.

Na njihovu žalost, dugo čekanje će potrajati barem još tjedan dana.

Barceloni ne dolazi ova utakmica u najbolje vrijeme jer im igrači nisu registrirani. Između ostaloga, to je prva utakmica Katalonca u 2016. godini.

Barcelona danas ide u goste Espanyolu, a četiri dana kasnije igrati će protiv iste momčadi u sklopu Copa del Reya, ali na Nou Campu.

Vidal je na ljeto doveden iz Seville za 18 milijuna eura, dok je Arda Turan redove Atletico Madrida napustio za 34 milijuna eura.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!