NaslovnicaVijestiBarcelona u problemima zbog novih ugovora s Messijem i Neymarom

Barcelona u problemima zbog novih ugovora s Messijem i Neymarom

Iako Barcelona u svojim redovima ima dva ponajbolja igrača današnjice, nije im lako dati veću plaću, štoviše moglo bi doći do velikih komplikacija zbog novih ugovora s Messijem i Neymarom.

OIR_resizer

Messi ima obavezno povećanje plaće, dok Neymar očekuje novi, poboljšani ugovor koji bi ga udaljio od ralja Real Madrida.

Novinar AS-a Santi Gimenez danas javlja kako bi zbog financijskog fair-playa najbolja klupska momčad svijeta u ovom trenutku mogla biti u problemima te bi ih mogle snaći nove sankcije.

“Odbor mora podnijeti ostavku ako se tijekom dva uzastopna mandata omjer duga prema EBITDA-i (prihod stečen prije oporezivanja i otplate) ne ispunjava unaprijed utvrđenim ciljevima.”

“Prošle godine taj je omjer trebao iznositi 2.5, ali je bio na 3,2. Na kraju sljedeće financijske godine omjer mora biti spušten na 2,25 ili će Josep Maria Bartomeu i njegov odbor biti prisiljeni odstupiti.”

Baš kao Messi i Neymar, igrači kao što su Sergio Busquets, Luis Suarez i Andres Iniesta zarađuju ogroman novac na Camp Nou. Barcelona na plaće igrača troši nevjerojatnih 319 milijuna funti, a dopušten iznos je 320 milijuna funti.

Iako možda imaju i najjaču momčad na svijetu u ovom trenutku, situacija u klubu nije idealna.

[su_bet365_rukomet_bonus]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!