NaslovnicaVijestiBarcelona započela pregovore sa Corinthiansom oko dovođenja još jednog velikog brazilskog talenta!

Barcelona započela pregovore sa Corinthiansom oko dovođenja još jednog velikog brazilskog talenta!

Prema pisanju Goala, španjolski prvak Barcelona započela je pregovore sa Corinthiansom oko mogućeg transfera jednog od najtalentiranijih brazilskih veznjaka, a riječ je o Pedrinhu.

Barcelona želi Pedrinha

Katalonski klub spreman je poslati službenu ponudu već u zimskom prelaznom roku, a njihov stručnjak za južnoameričko tržište Andre Cury već se sastao sa čelnicima Corinthiansa kako bi dobio više informacija o 20-godišnjaku.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Pedrinho je u dresu brazilskog prvoligaša debitovao prije 18 mjeseci, i od tada je na radaru, ne samo Barcelone, već i brojnih drugih europskih klubova. Naime, za njega interes pokazuju još i Paris Saint-Germain, te Shakhtar Donetsk, a Corinthians bi za njega tražio navodno 25 miliona eura.

Iako je njegova prirodna pozicija na desnom krilu, Pedrinho može igrati bilo gdje u veznom redu, a ove sezone je odigrao ukupno 28 utakmica u brazilskoj Seriji A i Kupu Libertadores. Iako još nije postigao niti jedan gol, upisao je tri asistencije. Talentirani veznjak, koji još uvijek nije nastupio niti za jednu selekciju reprezentacije Brazila, ugovor sa Corinthiansom ima do 2020. godine.

Ukoliko on zaista dođe na Camp Nou, postat će čak četvrti Brazilac u nizu koji je došao u Blaugranu u posljednjih godinu dana, nakon što su prije njega stigli i njegovi sunarodnjaci Philippe Coutinho iz Liverpoola za 130 miliona eura, Arthur iz Gremija za 31 milion eura, te Malcom iz Bordeauxa za 41 milion eura.

Tim Ernesta Valverdea je sjajno krenuo u novu sezonu. Nakon pobjede protiv Seville u Superkupu Španjolske, Katalonci su slavili u četiri uzastopne utakmice u La Ligi, protiv Alavesa, Valladolida, Huesce i Real Sociedada, a u utorak su pobijedili i PSV u okviru prvog kola grupne faze Lige prvaka. U nedjelju će na svom terenu ugostiti šestoplasiranu Gironu u okviru petog kola La Lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!