NaslovnicaVijestiBarcelona želi dovesti jednog od najboljih trenera današnjice

Barcelona želi dovesti jednog od najboljih trenera današnjice

Barcelona želi dovesti jednog od najboljih trenera današnjice. Trenutni trener Barcelone Louis Enrique napušta Barcelonu na kraju sezone. Mnoga imena se spominju koja bi mogla naslijediti Enriquea. Najveći favorit za preuzimanje kormila Barcelone je Jorge Sampaoli ali zadnjih dana se spominje još jedno ime kao mogući nasljednjik Enriquea.

Barcelona želi dovesti jednog od najboljih trenera današnjice

To bi mogao biti Antonio Conte, koji iza sebe ima fantastičnu sezonu u Chelseau i nije čudo što ga smatraju jednim od najboljih trenera današnjice. Izvori bliski Barceloni prenose da je Conte trenutno najveći favorit za preuzimanje katalonskkog giganta!

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Predsjednik Barce Josep Maria Bartomeu je oduševljen načinom na koji je Conte vratio Chelsea u vrh engleskog i svijetskog nogometa i baš zato Barcelona želi dovesti jednog od najboljih trenera današnjice.

>> Velika tragedija zadesila košarkaša Bostona Isaiaha Thomasa

Nekadašnji Barcin duo Cesc Fabregas i Pedro, preporučili su Contea upravi Barcelone navodeći da je on pravi čovjek za tu poziciju. Conte je ove sezone preporodio Pedra, koji je lani pod vodstvom Jose Mourinha većinu vremena provodio na klupi.

Napomenimo još to samo da je Conte blizu osvajanja titule u Premier ligi a veliki korak ka istoj može ostvariti još danas ukoliko njegova ekipa savlada Manchester United u derbiju koji je na rasporedu u 17:oo po našem vremenu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!