NaslovnicaVijestiBarçina zvijezda otkrila zašto se osjećaju bolje nakon poraza od Juventusa nego...

Barçina zvijezda otkrila zašto se osjećaju bolje nakon poraza od Juventusa nego nakon protiv PSG-a

Juventus je sinoć deklasirao Barcelonu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Juvnetus Areni rezultatom 3-0. Pogotke za ‘Staru damu’ postiglu su Paulo Dybala dva puta i Giorgio Chiellini. Barça je imala par dobrih prilika, ali su nogometaši Luisa Enriquea propustili iskoristiti šanse. Nakon poraza i katastrofalne partije Barçe, za medije je govorio španjolski nogometaš Andres Iniesta.

nakon poraza

Barça će imati veliki izazov u revanš utakmici najelitnijeg europskog klupskog natjecanja, a već su u prošlom krugu senzacionalno eleminisali PSG nakon što su u prvoj utakmici poraženi sa 4-0, ali su u drugoj slavili sa 6-1 i tako senzacionalno prošli u četvrtfinale rezultatom 6-5.

Barçin veznjak, Andres Iniesta nakon poraza rekao je da vjeruje da njegov tim može proći u polufinale Lige prvaka.

“Povratak? Ako budemo uradili stvari kako treba, ne sumnjam da je povratak moguć. Ne osjećamo se loše kao nakon što smo se osjećali nakon poraza u Parizu, vjerojatno jer smo vidjeli da povratak nije tako nemoguć kada igramo kako treba, ali sada imamo drugi izazov.”

>>Njemačka policija uhitila odgovornog za bombaški napad u Dortmundu

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Španjolski nogometaš smatra da je Juventus odličan tim, ali da su stvari po Barçu išle dosta loše, a oni to nisu mogli kontrolirati.

“U drugom poluvremenu smo bili nešto bolji, zaslužili smo da postignemo pogodak, ali to sada malo znači. Stvari su išle loše po nas, pogtovo u prvom poluvremenu. Juventus je dobar tim, ali ako ne radite stvari kako treba, stigne vas kazna.”, riječi su Andresa Inieste nakon utakmice sa torinskim timom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!