NaslovnicaVijestiBartomeu: Neymar nije na prodaju

Bartomeu: Neymar nije na prodaju

Predsjednik nogometnog kluba Barcelona Josep Maria Bartomeu rekao je da Neymar nije na prodaju. “On nije na tržištu”, jasan je bio Bartomeu. Europski mediji su prethodnih dana spekulisali da je PSG spreman platiti Barceloni 222 milijuna eura i da je 25-godišnji Brazilac pristao da ode u pariški klub.

na prodaju

Neymar je prošlog listopada potpisao novi petogodišnji ugovor s Barcelonom do 2021. godine. On je 2013. godine iz Santosa prešao u Barcelonu, s kojom je do sada osvojio dvije šampionske titule, Ligu prvaka, tri Kupa kralja, svjetsko klupsko prvenstvo i Superkup Španjolske.

[su_live_koeficijenti]

Alvaro Morata: Zbog njega sam došao u Chelsea

Neymar napokon govorio o špekulacijama koje ga povezuju sa odlaskom iz Barcelone

Da li je Bayern najorganizovaniji klub na svijetu? Saznajte kako pregovaraju u Munchenu kada su transferi u pitanju

Transfer glasine: Liverpool ruši rekord, Giroud napušta Arsenal, Barkley na meti engleskih velikana

Neymarovo partnerstvo u napadu Barcelone s Lionelom Messijem i Luisom Suarezom jedno je od najuspješnijih u svijetu, a mediji su ga nazvali “trozubac MSN”.

“On ima ugovor na još četiri godine i naravno da računamo na njega. On je dio našeg tima”, naveo je Bartomeu.

Kako se bliži kraj Neymarovog ugovora, otkupna klauzula raste iz godine u godinu. Prve godine ugovora iznosi 200 milijuna eura, druge godine 220, a treće godine dostići će 250 milijuna eura. Bartomeu je rekao da je te klauzule “nemoguće aktivirati, ako namjeravaš da poštuješ pravila financijskog fair playa”.

“Ako netko ne želi to poštuje, onda, naravno, mogu pokrenuti”, dodao je.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!