NaslovnicaVijestiBartra se vraća na teren nakon ozljede ruke u eksploziji autobusa

Bartra se vraća na teren nakon ozljede ruke u eksploziji autobusa

Nogometaš Borussije iz Dortmunda Marc Bartra oporavio se od ozljede ruke nakon bombaškog napada na klupski autobus i biće spreman za duel sa Augsburgom u subotu.

ozljede ruke

Bartra je prošlog mjeseca slomio ruku u trenutku tri eksplozije na autobus “milijunaša” na putu ka utakmici Lige prvaka protiv Monaca u Dortmundu, te je morao biti operiran zbog ozljede ruke.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Bartra može igrati protiv Augsburga, to su baš lijepe vijesti. Preostalo je još razgovarati s doktorima da se vidi da li može igrati s gipsom. Ukoliko sve bude u redu, biće u timu”, rekao je trener Borussije Tomas Tuchel.

Borussia je trenutno treća na tabeli njemačke Bundeslige, s dva boda više od Hoffenheima i želi ostati na toj poziciji kako bi izravno osigurala plasman u Ligu prvaka.

Španjolski defanzivac je ove sezone, od dolaska iz Barcelone, odigrao ukupno 24 utakmica i dao jedan gol.

Football leaks: Pogledajte koliko Ronaldo zarađuje izvan nogometa

Torres i Gabi: Evo šta je odlučilo polufinale

26-godišnjak je karijeru počeo u podmlatku Espanyola, odakle se ubrzo preselio u Barcinu La Masiu, da bi nakon osam godina debitirao za prvi tim Blaugrane, gdje se zadržao šest godina, prije odlaska u Dortmund.

Na Camp Nou je osvojio 5 naslova La Lige, tri Copa Del Reya, dvije Lige prvaka, te europski Superkup i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo.

Prošao je sve mlađe kategorije nacionalnog tima Španjolske, osvojivši U-21 EP 2013, a za A reprezentaciju je debitirao 2010, za koju je dosad upisao 5 nastupa.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!