NaslovnicaVijestiSestra Cristiana Ronalda reagirala na poništen gol njenog brata: "Pljačka počinje."

Sestra Cristiana Ronalda reagirala na poništen gol njenog brata: “Pljačka počinje.”

Sestra Cristiana Ronalda tvrdila je da njen brat ‘opljačkan’ nakon što je njegov potencijalni pobjednički gol za Juventus protiv Udinesea poništen od strane VAR-a, jer je bio u ofsajdu.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte navodno je zatražio da započne prvu utakmicu Serije A na klupi usred nagađanja o njegovoj budućnosti u Juventusu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Paulo Dybala je doveo Staru damu u rano vodstvo na stadionu Friuli prije nego što ga je Juan Cuadrado udvostručio prije poluvremena.

Međutim, Udinese je uzvratio u drugom poluvremenu, nakon što su Pereyra (iz penala) i Gerard Deloufeu poravnali rezultat u 83. minuti.

Ronaldo je ušao sa klupe i nakon poluvremena zamijenio Alvara Moratu, a superzvijezda Juventusa skoro da je donijela sva tri boda svojoj ekipi.

36-godišnji portugalski napadač je na centaršut Federica Chiesa u sudijskom vremenu postigao gol glavom. Ali mu je VAR poništio gol, jer mu je rame bilo u ofsajd poziciji.

Elma dos Santos Aveiro sada je na društvenim mrežama komentirala odluku VAR-a.

Ronaldova sestra je objavila fotografiju iz trenutka kada je gol poništen i na Instagram storiju napisala: “Da si imao moje rame, ne bi bio u ofsajdu.”

“Moraš zamijeniti veliku veličinu sa srednjom. Pljačka počinje.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!