NaslovnicaVijestiBatum: Protiv BiH očekujem tešku utakmicu

Batum: Protiv BiH očekujem tešku utakmicu

Nakon treninga Bosne i Hercegovine, na parket Arene ‘Park and Suites’ su izašli reprezentativci Francuske. To je njihov posljednji trening pred vešerašnji susret protiv Bosne i Hercegovine koji počinje u 21:00h.

Batum: Protiv BiH

Kako razmišljaju u taboru aktuelong prvaka Europe i favorita za osvajanje EuroBasketa, prenio je Nicolas Batum, koji je jučer u prvom danu EuroBasketa postigao 16 poena.

Batum: “Protiv BiH Francusku očekuje tvrda utakmica.”

“Svi očekujemo tešku utakmicu, jer BiH igra čvrstu košarku. Baš kao i u meču protiv Poljske. Znamo da igraju bez svog najboljeg igrača Mirze Teletovića, ali imaju fantastičnog trenera”, rekao je Nicolas Batum.

Nicolas Batum već sedam godina igra u NBA. Kao član Portland Trail Blazersa sakupio ukupno 481 nastup uz prosjek od 11,2 poena, 5,1 skok i tri asistencije, a narednu sezonu Batum će provesti u Charlotteu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!