NaslovnicaVijestiBayer Leverkusen v Villarreal: Roger Schmidt zahtjeva dosljednost svog tima

Bayer Leverkusen v Villarreal: Roger Schmidt zahtjeva dosljednost svog tima

Bayer Leverkusen v Villarreal, utakmica Europa lige koju večeras možete gledati u 19:00h. Trener Bayer Leverkusena Roger Schmidt je odlučan da okonča svoj loš niz eliminacijom Villarrealom iz Europa lige. Roger traži dosljednost od svog tima, dok pokušavaju da okrenu deficit od 2-0 kod kuće u posljednjih 16 protiv Villarreala.

Bayer Leverkusen v Villarreal

Cedric Bakambu je pogodio dva puta na El Madrigalu prošle sedmice i poslao je Leverkusen nazad u njemačku sa velikim teretom na leđima.

Ekipa Schmidta se vratila na vikend sa pobjedom od 1-0 nad Hamburgom, ali oni su pobijedili samo jedan od posljednjih pet utakmica u svim takmičenjima i trener Bayera je digao glavu i priznao da stvari ne idu baš na našin koji bi Leverkusen to volio u ovom trenutku.

On odbija odustat, međutim, pozvao je svoj tim da pokažu od čega su napravljeni i šta znaju protiv Villarreala.

“Prolazimo kroz težak period”, rekao je Schmidt za Bild.

“Ali to ne znači da treba odjednom sve ono što radimo biti upitno.”

“Važno je imati profesionalan odnos, ako želimo da budemo uspješni.”

“Moramo biti više dosljedni i uvijek igrati na visokom nivou.”

Leverkusen će morati napraviti čudo bez Tin Jedvaja zbog suspenzije, dok Charles Aranguiz, Sebastian Boenisch, Roberto Hilbert, Kevin Kampl, Lars Bender i Omer Toprak vjerovatno neće igrati zbog povreda.

[su_bet365_live_koeficijenti]

U međuvremenu je, veznjak Villarreala Tomas Pina naglasio da još uvijek ništa nije gotovo i da njegova ekipa ne može sebi dopustiti da se previše zanesu.

“Razmišljamo samo o prolasku ove faze. Težak protivnik nas čeka na teškom stadionu i kvalifikacije za narednu rundu bi bio veliki poticaj”, rekao je Pina za službenu stranicu Villarreala.

“Rezultat iz prve utakmice nije dovoljan da bi bili sigurni da ćemo proći dalje. Moramo naporno raditi i spriječiti ih da se vrate u igru. Ne možemo dozvoliti da prvi postignu gol.”

“Uvjereni smo da možemo uspjeti da se plasiramo u naredni krug takmičenja.”

Međutim, Villarrealov trener Marcelino će biti bez Jonathan Dos Santosa, Jaume Costa-e, Mateo Musacchio-a i Samu-a zbog problema sa povredama.

Forma timova

Bayer Leverkusen (u svim natjecanjima): LLDLW

Villarreal (u svim natjecanjima): WDLWL

VkKGezj

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!